A ja sie uczepie jednego... pomijam kwestie obrazen bo to mozna dlugo dyskutowac i tak nikt nic nikomu nie udowodni, ale fakt ze ja za SD place 325 (albo ok 8 minut na 1 strzal) a palek 3gp za belta(lub najt 0 za cios) to lekkie przegiecie...postacie niemagiczne dostaly ataki dystansowe co dodatkowo uderzylo w magów (którzy i tak mieli mniej kasy bo przeciez to BLOKER zgarnia wiekszosc lootu) teraz sorców na hunty nikt juz brac nie chce za to druid pod tym wzgledem jest rozchwytywany bo CIPy nie daly zadnych umiejętnosci leczących nowych...(na Mytherze bylem niejednokrotnie swiadkiem ze BR bral druta Pl na Hydry i dawal mu mfy zeby tylko poszedl i to nie byli znajomi)... szkoda ze balans wyglada tak:
najt i palek dostali mase nowych broni plus bardzo duzy plus do obrazen
drutowi obnizono sile zadawanych obrazen ale UHy ciesza sie jeszcze wiekszym powodzeniem
sorc zadaje slabsze hity z czarów(na ktore wymagania oczywiście nie zostaly zmniejszone) a jego runy jako ze ofensywne są juz niepotrzebne bo przeciez są odpowiednie czary dla K & P...
Pozostaje mi tylko grac i czekac ze moze kiedys cos sie zmieni i bedzie spoko...
|