Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2007, 00:23   #10
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotress Pokaż post
Musiz od razu naskakiwac i wyzywac od pacanow? Wyzwalem cie gdzie kolwiek?
Powiedz mi jeszcze gdzie pisalem zeby to przykleic? Ale nie, lepiej spamowac 30 tematami zawierajacymi to samo. Moglbys napisac to w tamtym temacie, a nie spamujac tutaj. Jesli ktos jest na tyle glupi ze nie ma np. Avasta, to juz nie moj problem. I jeszcze jedno. To, ze zwrocilem Ci uwage musisz od razu naskakiwac? Zastanow sie nad soba.
Ty mnie nie wyzwales ale ja Ciebie tak bo nie lubie takich wymadrzajacych sie osob -.-. Jesli mialby byc taki temat to przydaloby sie go przykleic bo jesli nie to po 1 dniu by go nie bylo 1 stronie a nikomu by sie nie chcialo i nikt by nie pamietal o takim temacie za miesiac jakby ktos znowu zrobil topic z exploitem. Nawet jak ktos jest glupi i nie ma avasta to trzeba sobie pomagac i informowac o takich rzeczach jak topic z exploitem. Ty zwrociles uwage ale zwrociles ją debilnie dlatego naskoczylem na Ciebie. Nie udawaj madrzejszego niz jestes.

Cya
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem