Ja powiem tak. Gram od tibii 7.0.
Sorek i Drut zawsze byli mocni, dodajmy, że za mocni. Ich DMG przerastał kina i palla o 200%, ale kina i pallowie nie narzekali. Nadeszła era łamiących się spearów, nowych wandów i znów sorek i drut mają do przodu. Palowie narzekali co zrozumiałe,bo nie dość, że DMG boltów jest żałosny to jeszcze speary się im łamią. Knightci niby nic w dupe nie dostawali, ale ich DMG też był żałosny, a ilość dostępnych broni była tragiczna. Wreszcie nadeszła era 8.0 i co? Sorkowie i Druidzi, którzy grali przed wandami grają dalej, bo wiedzą co to ciężki exp. Od Tibii 7,6 doszło tylu Sorków i Drutów z poziomami 100, ale większość z nich to nooby. Dostali nareszcie w kość od przynajmniej 5 lat i już żale, zażalenia. To pokazuje jak gracze, którzy grają profesjami magicznymi są słabi. Knight i Pall za nim walnęli z sworda/cluba/axe lub luk czy kuszy ponad 200+ w potwora musieli skillowac całymi dniami, a sorek i drut co? Wbili ten 60 lvl (3 tygodnie roboty) i już SD pod 300 podchodziło w człowieka. Nareszcie te SD'y są porównywalne do uderzeń najta i palla w człowieka i nareszcie kina i pall mają szansę się obronić.
Takie jest moje zdanie.
Pozdro Bax.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
|