Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dukos
jakas kurwa moda ze jak ktos nie jest mysli innych to trzeba go zjechac?!
zobacz tytul tematu, a to co pokazuje filmik cieciu. co to za wspomnienia? gosc wspomnial chyba wyglad starego outa ktory i tak do dzisiejszych zcasow nie ulegl wiekszym zmiana. teksturki dachow to samo. ta piosenka nie wiem o czym jest bo nie znam jezyka. to jest bezsens a ze tobie sie podoba to nie znaczy ze innym musi. filmik nie mowi o niczym, nic nie pokazuje to skad ten tytul?
zeby wprowadzili jakies ograniczenia wiekowe na tibie. najlepiej tak jak przy robieniu acc na ebay, tzreba wyslac ksero dowodu. takie durne dzieci jak ty nie graly i swiat bylby piekniejszy...
|
Oi nie dobrze nie za mocno sie wyedukowałeś w tej szkole do ktorej chodziłeś mozesz miec pretensje do siebie ze jestes głupi a nie do innych

Ja napisałem:
"to za czasy ktore mineły hail!!!"
za czasy, rozumiesz co znaczy słowo za?
Nie napisalem ze to film o starych czasach zreszta żal mi nawet ci to tłumaczyc.
I tak jak powiedziales "jesli ci sie podoba nie znaczy ze innym musi sie podobać"
To ja ci powiem ze jesli ty nie rozumiesz tak jak napisałeś to nie znaczy ze inni nie rozumieją przesłania oraz klimatu którego nie uchwyciłeś i chociażby języka.
Więcej piękna, więcej piękna panowie
Over&Out
/Mopsmaster