Temat: Update 2k7
Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2007, 11:19   #10
Traczu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Libera
Poziom: 36
Skille: 71/71
Poziom mag.: 4
Traczu ma numer GG 2766821
Problem

Kurde....Chłopak poinformował o takim poście na www.tibia.com , w dodatku przetłumaczył to dla osób,które nie potrafiły by zrozumieć dobrze tego tekstu. On nie mówi, że macie wchodzić i wypisywać i w ogóle nie wiadomo co... ON POWIEDZIAŁ:
Cytuj:
Tak wiec, co mysliscie o tym pomysle? Podejzewam ze wielu z was bylo by zadowolonych, gdyby CipSoft wysluchal naszych prosb i stworzyl takie servery pod tego klienta. Wszyscy, ktorzy zgadzaja sie z tym pomyslem sa proszeni do podpisania sie w w/w temacie.
Zapytał co sądzicie? A niektórzy od razu naskakują i mówią "idź lepiej exp"
Powiedział, że jak się zgadzacie to wchodźcie i głosujcie...Nie chcecie to tego nie róbcie, ja osobiście wszedłem i napisałem, że moim zdaniem to dobry pomysł, po pomysł jest DOBRY, co prawda jest mało prawdopodobne, że to wypali, bo jak wiadomo CipSoft robi to wszystko dla kasy, a nie dla graczy...
Ale osobiście uważam, że naskakiwanie na gościa, który tylko zapytał o wasze zdanie i poinformował o możliwości wypowiedzenia się na ten temat na www.forum.tibia.com , jest nie fair i powinno to zniknąć z mentalności wielu ludzi....
Traczu jest offline