Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2007, 15:06   #34
Qbuy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 34
Skille: 71/53
Poziom mag.: 12
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kejmilo Pokaż post
Hmm... A czy masz kupionego Pacca? Ja mam, i po co go kupiłem? Żeby przyjemnie grać. Ale teraz gra nie jest przyjemna, kiedy gdzie się nie spojrzę, to widzę nagle Hlev (jak i lowlev) Knighty i Palle, i każdy zajmuje sobie expowiska (label), które nawet nie są prywatne, za każdym razem jak wracam z huntu, to atakuje mnie jakiś Kina lub Pall (czasem nawet mniejsze lev), bo on mnie teraz z łatwością ubije. Ciągle słyszę teraz leave leave or die, bo ja jestem sorc, noob-prof, który został udupiony na maxa, którego mozna teraz huncić, wyzywać, wypraszać. Nie podoba mi się to, zwłaszcza, że Pacc się marnuje.
powiem I CO Z TEGO?!
Każdy knight i paladin byli tak gnębieni przez ostatnie 2 lata, i teraz taki to straszne jak role chociaż częściowo sie odwróciły? Wiele razy bylem atakowany przez sorcow i druidow na 30lev ktory gdy postawil 2 fe byl nietykaly przez nikogo poniżej 50lev a jakoś nigdy przez innego paladina bądź knighta. Teraz gdy dobrze przyskilowany paladin moze zabic fe na 2 strzaly a knight na 1,5 hita poczym stanac do rownej walki z magiem jest niby okropnie, strasznie, wogule TIBIA SUX! itp.?
Gdyby sorcowie nie gnębili postaci niemagicznych to teraz niemagiczni nie gnębili by sorcow.
Qbuy jest offline