Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2007, 16:18   #28
Dark Brozyn
Użytkownik Forum

Dark Brozyn's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez x86rush Pokaż post
Omg kolejna odpowiedź w stylu brozyna :/ Pozwól, że wtrącę swoje trzy grosze na twój temat, bo już zaczynam dostawać kociokwiku jak widzę twoje kolejne mądre posty. Po pierwsze zachowujesz się jak napompowany jedenastoletni palant. Kozakujesz do kogo popadnie. Sądzisz że wbiłeś 137 lvl to jesteś taki mastah i możesz sobie każdego obrażać ? Cytuję "Frajer z Siedlec !" ... a Ty to k***a kto jesteś ?? Mieszkasz w Pyskowicach. Powiedzmy sobie szczerze, że metropolia to nie jest. Ciężko określić tym mianem zabitą dechami dziurę na końcu Polski w której jest 14 mieszkańców na krzyż, a sołtys gania świniaki przez główną ulicę. Wcale się nie dziwię, czemu w polu miejsce zamieszkania wpisałeś sobie "Halmstad" ... czyżby pan brozyn wstydził się miejsca zamieszkania? Zostawmy to pytanie bez odpowiedzi. W każdym bądź razie polecam zmienić sobie to pole na Cham-Stadt (bo do Szwecji to ci raczej daleko). Z pewnością bardziej by do ciebie pasowało takie miasto. Co do twojej osoby, to zdążyłem już cię na tyle poznać, że wypracowałem sobie pewne zdanie na twój temat. Nie myśl, że oceniam cię tylko po jednym poscie na forum panie tfu Krzysztofie z Piździwólki. Ta Twoja zmyślna riposta na post osoby, która nie do końca łapie się w tym, co dzieje się na pandzie była tylko kroplą, która przeważyła szalę. Oczywiście wiem, co mi zaraz odpiszesz. (Tak się składa, że czytam Twoje posty, zarówno tutaj jak i na forum serwisu tibia.com.) Napiszesz coś w stylu: "wbij najpierw lvl taki jaki mam ja, a potem pogadamy" ... odpowiem tyle, że nie trzeba mieć +100 lvl, żeby mieć swoje zdanie. Przez takich buraków jak ty przestałem grać w tibię i wcale się nie dziwię, że tylu ludzi odeszło ... fajnych ludzi... i wiesz co ? jesteś smark !!! Może masz te 19 lat, ale zachowujesz się, jakbyś miał 12 lat max. Nie ma jak dobry pretekst do PA ... szkoda tylko że nie bijesz równych sobie, tylko znajdujesz sobie ofiarę o 40 lvl niższą, żeby czasem nie miała szans się obronić. Żal mi dupę ściska jak widzę filmiki, którymi się szczycisz. Przy okazji wielkie pozdro dla twojego kolegi-analfabety brodola. Ten jest jeszcze lepszy. Na własne oczy widziałem jak wielki master blaster brodol (70 lvl RP wówczas) pod depo zablokował 16 lvl druida i pisze "pay armor or die" po czym wbija sobie na nim fraga. Wielkie GZ dla dobrego PVP obydwu panów. O akcji "masz skulla = padasz od bto", którą próbowaliście swego czasu rozreklamować na forum tibia.com, w myśl której miałoby nie być PA na pandzie nawet nie wspomnę. Normalnie śmiech na sali. Je*any Chuck Norris, strażnik Teksasu się znalazł. Co kolejny pretekst do zabijania słabszych graczy ?? Szkoda, że od siebie nie zaczeliście wprowadzać tych zmian, które miały uratować serwer. Z tego co pamiętam zarówno ty jak i brodol biegaliście sobie wówczas z RSami (tjaaa zapewnie wbitymi na wojnie... wierzmy w to. Ale ja pewnie noob jestem i nic o tym świecie nie wiem). Oczywiście znajdą się tacy, którzy gotowi będą lizać ci tyłek z uwagi na to jaki level wbiłeś. Miej jednak świadomość, że są też tacy, dla których level nie jest wyznacznikiem jak "fajny" jesteś i dla których jesteś nikim więcej niż ostatnim śmieciem. Wracając jeszcze raz do frajerstwa, to wcale się nie dziwię że pojawiają się wątki w stylu tego w którym piszę swojego posta. Róbcie tak dalej, psujcie ludziom zabawę. Nikt nie powiedział przecież że musicie być w porządku w stosunku do innych graczy.

Ps. Miłego grania w tibię, skoro tylko ona daje ci poczucie wyższości nad innymi ludźmi.
Cry me, cry me.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek112 Pokaż post
mam pytanie gdzie jest miejsce z demonami szkieletorami tylko tak żeby tam dojść bez gigantów i gs i deold widoł
21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz
Dark Brozyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem