Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2007, 21:19   #10
Godsaveme
Użytkownik forum

Godsaveme's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Galana

Stan: Aktywny Gracz
Imię: LoL
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 37
Skille: 22
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Polinik Pokaż post
Ok, to myśl tak dalej. W końcu trafisz na spreparowanego jpga.
Reklamy google też można zablokować, przecież taki przeglądarkowy mastah doskonale o tym wie, prawda?
Skoro Ty jesteś takim ,,mastah" to chyba powinieneś wiedzieć na jakiej zasadzie działają reklamy google...jakbyś nie wiedział, to jest to na górze, z podpisem ,,reklamy google" Skrypt z nimi jest zamontowany na stronie, nie pojawiają się jako wyskakujące okienka, tylko mają swoje jedno miejsce, przy czym elastycznie się zmieniają (różne reklamy).
A co do ,,spreparowanego jpga"...potrafię zauważyć, że coś jest nie tak, bez żadnego problemu na bieżąco mogę sprawdzić zużycie pamięci i kontrolować procesy...nawet jeżeli wirus potrafi blokować menedżer zadań i nie mam żadnych problemów z usunięciem takiego gówna w kilka/naście minut.
Powracając też do Twojej poprzedniej wypowiedzi, też jakże specjalistycznej, zwykłym używając zwykłego firefoxa też te reklamy wyskakują, dopiero po zainstalowaniu programu/dodatków, a tak samo można zrobić z IE i uwierz, że bo dodaniu paru dodatków do IE naprawdę nie ma z tym problemu.
Bardzo podoba mi się, że w bardzo wyrafinowany sposób próbujesz pokazać, że kompletnie się na sprawach bezpieczeństwa i korzystania z internetu zupełnie nie znam
P.S. Gram w Tibię 2 lata, ciągle używam IE, ściągam całą masę filmów itp. z różnych forów, nie tylko z tego i ani razu nie miałem hacka, a keyloggera tylko raz i usunąłem go w jakieś hmm...5 minut?
Godsaveme jest offline