Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2007, 01:01   #36
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zwierz
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu Pokaż post
HEJ! a ja nie bylem? ja tez bylem na tsie xD
co do sowqu? jeden wielki zal niestety
ale czego mozna sie spodziewac innego, ten sam typ co juroqu
MEJK PIS NOT ŁOR hehehehehe >.> vu wygralo to pora na lizanie im wora
Juroqu zawsze stronil od wojny i nigdy niechcial walczyc w wojnie gildi.
a sowi hehe- sami wiecie- wymowa na tsie powala "frends" "me" twe" "i cala wioska zna mnie"- jestem legend w city" - nothing more

TheDwarf- co do walecznosci sowiego- hmm niewielu pamieta jak gildia Bse na valori (
Juroqu ow wtedy tez sie niemieszal do wojny- zreszta zawsze mial to samo stanowisko co do wojny... mowil wyraznie niewalcze...) czlonkowie <koqu, ja i duzo z qu itd mielsimy war z br.. sowi oczywiscie stal w dp gdy my przed dp w kaz walczylismy- z tekstem zaraz wyjde niemam planu i faktycznie wyszedl po 1-2h gdy bitwa byla wygyrwana , inne sytuacje gdy bylem w sw- czesto namawialem do war itd- to kolo zawsze mowil ja jestem nietyklany- mnie vu niedotknie ani "mego" brata- zal, co do Pa walczyl z PA ? lol zabijal manhatans i tam paru pkejow w kazo ot cala historia co do pa... a ze zlodziejem lotow jest to sie dowiedzielsimy jak minishabala ubilismy

Czemu niepomagal ludzia z gildi gdy oni padali ? proste myslalal ze jest nietykalny z gildia i mosial zrobic plan co teraz, skomlec o litosc czy grozic- jak to zawsze robi "poczekamy i zobaczycie" zreszta gdzies tu wiesniacka wypowiedz jest dowodem " bye bye ms i ed hail ek i rp- like a kids ? hehe

Hmm albo sprawa z majqu- pisal mu zeby mnie zabil jesli chce byc jego "frendsem" majqu ow mial hunta po przegranej wojnie ordo... a sowi sie mnie bal bo dobrze expilem noi zazdrosc ta jego hehe to nasylal ludzi, stawiajac im zabij go albo niepomoge ci wiecej bla bla- to wam powino wyjasnic co ma sowi na mysli gdy mowi o "frends" i o pomaganiu w war..

Ostatnio edytowany przez Podroznik - 10-07-2007 o 01:19.
Podroznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem