Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2007, 11:08   #37
JazzCaffe
Użytkownik forum

JazzCaffe's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
JazzCaffe ma numer GG 6780161
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Pokaz mi rycerza ktory non stop ma tarcze i nigdy nie uzywal broni 2 recznej (przy ktorej shield nie rosnie)... co zas chodzi do shieldinga to mimo ze paladyni zwykle maja ta statystyke nizsza to znam kilku paladynow z naprawde wysokim shieldem ktorego niejeden rycerz by sie nie powstydzil... znam tez jednego rycerza na 200+ ktory mial do niedawna ponizej 70 shielda.
Ja po update . Napisałeś, że na 30 lvl knight nie ma waste, ale my mówimy dalej o chodzeniu na larwy z tym 55 skillem? Ja na 30 przy 80 shieldingu, z MMS nie mam problemu wybić full respa na żółwiach. Taki knight na 30 lvl wpadnie z tym 2 handed swordem i co? Ucieknie, bo nie dojdzie do pierwszej dziury, bo go będą Toady hitać zbyt mocno? Powiedzmy, że zarobi na takiego bsa do tego 30 lvla, i jakąś vampirke. Ale co mu po tym, jak nie będzie miał więcej jak 60 skilla na samym expieniu a z takim ścierwackim skillem nie ma co na żółwiach nawet próbować expić. Chyba, że z waste oczywiście.

Chodzi mi o to, że sorców i druidów wcale nie udupiono tak mocno. I może o to Cip'om chodziło, aby taki MDW przestał bić lvl, zrobił sobie knighta i nim grał...
JazzCaffe jest offline