Pandoria to stracony serwer właśnie przez takich "dzieciaków" jak Smark Brożyn zamieszkały halmstad ( czytać "Cham stąd) Wicher "zwichrowany umysł" Galholt.
Oni i wielu im podobnych wg mnie lecza swoje kompleksy z "reala" poprzez bycie "kimś" w tej grze, a lepiej by wyszli na tym by zamiast czas spędzać przy Tibi zaczęli spędzać go przy książce

( jak tam Krzysiu wyniki w nauce ?? rodzice sie dowiedzą to ci klawiaturke i myszkę zabiorą).
Możesz zacząć tu grać, możesz nawet wbić lewel, ale przyjdzie kiedyś taki czas kiedy przyjdzie ktoś i powie "Paj or daj " i cały poświęcony czas uznasz wtedy za stracony.
Generalnie jeśli chcesz zacząć przygodę z Tibia OMIJAJ SERWER PANDORIA SZEROKIM LUKIEM"
Ja tu grałem, przestałem i jedyne po co wracam to zabijać white/red skulle które nie pozwalają grać niskim lewelom
@ Wald Kerius
wg mnie określenie kogoś "frajer" jest obraźliwe... wiec zastosuj swoja rade do Darka Brozyna, no chyba ze sa równi i równiejsi :d w takim razie "lick, lick tylko uważaj by sie nie pobrudzić"