Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2007, 14:24   #31
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Pandoria to stracony serwer właśnie przez takich "dzieciaków" jak Smark Brożyn zamieszkały halmstad ( czytać "Cham stąd) Wicher "zwichrowany umysł" Galholt.

Oni i wielu im podobnych wg mnie lecza swoje kompleksy z "reala" poprzez bycie "kimś" w tej grze, a lepiej by wyszli na tym by zamiast czas spędzać przy Tibi zaczęli spędzać go przy książce ( jak tam Krzysiu wyniki w nauce ?? rodzice sie dowiedzą to ci klawiaturke i myszkę zabiorą).

Możesz zacząć tu grać, możesz nawet wbić lewel, ale przyjdzie kiedyś taki czas kiedy przyjdzie ktoś i powie "Paj or daj " i cały poświęcony czas uznasz wtedy za stracony.

Generalnie jeśli chcesz zacząć przygodę z Tibia OMIJAJ SERWER PANDORIA SZEROKIM LUKIEM"
Ja tu grałem, przestałem i jedyne po co wracam to zabijać white/red skulle które nie pozwalają grać niskim lewelom

@ Wald Kerius

wg mnie określenie kogoś "frajer" jest obraźliwe... wiec zastosuj swoja rade do Darka Brozyna, no chyba ze sa równi i równiejsi :d w takim razie "lick, lick tylko uważaj by sie nie pobrudzić"
huauhauhuauhauhua

Ostatnio edytowany przez Pandorian technomancer - 10-07-2007 o 15:59.
Pandorian technomancer jest offline   Odpowiedz z Cytatem