Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2007, 15:01   #11186
Apocalyps_Sorcer
Guest

Domyślny Omg

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Roly_ Pokaż post
czemu mnie przezywasz ? kazdy moze dawac swoje ssy
Wiesz dlaczego on Cię przezywa? Już ci mówię, podszywasz się sprawdźmy na przykład postać jaką masz pod Avatorem ... to jest Ahon Elaf prawdziwa nazwa postaci pod którą się podszywasz i którą masz w avatarze to Achon Elaw, powiem Ci też, że z ciekawości na tibii.com sprawdziłem Ahon Elaf jest to pierwszy lvl postać zrobiona tylko po to byś na tym forum mógł się podszywać... samo to, że chcesz być fajny itp to ok... ale czemu np. w temacie była taka burza na temat tego test serva tylko dla paców co niby tibia.com zhakowana napisałeś, że ściągnąłeś to i MDW też i obydwoje macie hacka a teraz w venore odbywa sie rockowanie MDW, wiele osób się przestraszyło... Bo oni też to ściągali po czym na tibii.com znowu sprawdziłem MDW i miał 341 lvl jedyny ded jakiego załapał to na demonie, wieć podszywać się to może nie jest aż takie straszne, ale oszukujesz, wypierasz się tego, wrzucasz tu jakieś historyjki wymyślone więc sądzę, że powinieneś dostać bana i tyle... to co robisz, nie jest, ani fajne, ani śmieszne, to jest żałosne takie rzeczy kupują może na żal.br ale to nie tutaj... Więc wypad z tąd przegiąłeś ile można???? PLS WYPAD

Ostatnio edytowany przez Apocalyps_Sorcer - 10-07-2007 o 15:03.
  Odpowiedz z Cytatem