Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sprawca
08-07-2007, 11:10 #428
<OMO>
Użytkownik forum
<OMO>'s Avatar
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ariel Wojak
Profesja: Knight
Gildia: Blood Shaman Kings
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: slabe
Poziom mag.: 4
Domyślny
Gratz REKiNEK oby tak dalej
^
TWÓJ POST DO REKINA NAPISANY 2 DNI TEMU... ALE PRZECIEŻ BYŁEŚ NA MAZURACH I NIE MIAŁEŚ KOMPA...
Czy to może 2 owner napisał? A może to twój pies pisał do mnie na ts? I to na bank nie ty, nie? Może miałeś akurat hacka i zamiast ojebać ci itemów hacker wolał isc na ts i sie powyżywać... ZAL, poprostu 30k, to nie chodzi o to, że nic mi nie zrobiłes na ts tylko chodzi o to, że mnie wyzywałeś a czy to ts czy to gg czy to rl tibia czy to REAL LIFE i tak mnie wyzywałeś i musisz ponieść konsekwęcje, albo płacisz, albo padasz...
|
Brawo rozgryzłeś mnie tyle że to nie ja byłem kolego <może kiedyś nimi bedziemy jak sie sprawa rozwiąże) a po 2 nie mam psa po 3 nie bede płacił za coś czego nie zrobiłem po 4 masz racje będąc na mazurach od czasu do czasu byłem w tak zwanych kafejkach internetowych musiałem sprawdzić notowania na giełdzie (jeśli wiesz co to takiego) i wbiłem na forum zeby zobaczyć co na silverze sie dzieje bo mnie to interesuje Understand?? Zresztą wbij na tibie bo nie chce zaśmiecać forum -.-
EDIT: Ja nadal czekam wbijaj i porozmawiaj ze mną