Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kejmilo
PS: Tibia się robi za łatwa, trochę jak ots, bo kiedyś zabicie takiej hydry, dla, gsa, czy może nawet draga, to było coś, satysfakcja, zbierało się długo teama itp. a teraz? Dupa :| Knighci solują sobie takich dziesiątki, nie mówię już o Pallach. Trzy słowa: Tibia Traci Klimat (o ile kiedyś go miała). AMEN.
|
ja pierdole człowieku z choinki sie urwałeś?? gdzie ty masz oczy?? dla ciebie tibia była bajecznie trudna gdy magicy brał dosłownie wszystko solo w czasie gdy knight 75% życia spędzał skilując i jebiąc żółwie/scaraby? tibia była bajecznie trudna gdy matek wbijał 14 mln expa w dzien? tibia traci klimat gdy knighci wreszcie opłacalnie grają, po latach męki? człowieku weź sie nie kompromituj, popatrzmy na Candie - 200 ms w 9-10 (?) miechow?? popatrzmy na Nerane... swego czasu w top 300 było może 5 pallków?? to takie nooby jak TY i zgraja "sorkuf z ruszczkami" zjebała klimat w zimie 2005... tyle w temacie jeżeli jesteś pro ewul gejmerem bo wbiłeś jakiś tam lvlek sorciem w rzeczywistości jesteś niczym bo gra dla ciebie to klikanie przykladowo F1 e vis F2 manas
the end
@Grali rozumiem że jesteś starym graczem i mam do Ciebie szacunek ale błagam Cie magicy byli zawsze (po zimie 2005) 10 razy silniejsi od knightow a teraz jak zabrali wam może o połowe możliwość szybkiego expienia płaczecie jak ... dobra nie będe was a zwłaszcza Ciebie jechał bo wiem że osiągnołeś troche wiencej
03:44 Icarus Grimm [7]: and see ya tomorrow
03:44 Vivienne De Marco [100]: what see?
03:44 Icarus Grimm [7]: lol
03:44 Icarus Grimm [7]: see you tomorrow
03:44 Icarus Grimm [7]: ??
03:44 Vivienne De Marco [100]: what i see?