Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2007, 21:08   #112
NoCka
Użytkownik forum

NoCka's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
NoCka ma numer GG 7163680
Domyślny

Omg ;p Zacznę od tego, że na początku nie miałam nauczyciela i musiałam sobie radzić zupełnie sama. Postać nr. 1(jakieś 2 lata jak nie więcej temu xP) - nieopatrzniewpadłam do jakiejś dziury i nie umiałam wyjść po drabinie tak więc postać poszła w odstawkę ;p Postać nr. 2(ta właściwa dziś 21lvl i skille 64/62) - przez jakieś 2 godziny zabijałam same króliki, cóż potem mi
sie znudziło więc... nazajutrz był nalot szczurów i ze szczerym zdumieniem odkryłam, że kiedy zabije rata to coś mi rośnie! xD Później dopadła mnie babeczka która żerowała na newbie takich jak ja wtedy ;] Chociaż, w sumie to dzięki niej odkryłam, że jak się coś zabije to można to otworzyć i tam jest food i gp xP Następnie wymieniłyśmy się passami. (Dziś wiem, że jej były trefne) i... postać odzyskałam tylko dzięki szybkiej reakcji i wielkiemu fuksowi (ta jędza już nawet email zmieniła na swój oO). A potem kupiłam buty za 80gp ale nie narzekam ;p gość który mi je wtedy sprzedał jest dziś moim tibijskim mężem i bardzo dobrym przyjacielem ;]
NoCka jest offline   Odpowiedz z Cytatem