Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2007, 22:17   #188
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maksym89 Pokaż post
Tak kozaczy ... na forum....

Czekam w grze. CIągle słyszę "Olecko wyp***dolimy z servera" ale no jakoś nie mogę się doczekać. :<

Słyszeliście może co w trawie piszczy ostatnio? Podobno stara dziadzi zamieniła go na "lepszy model".

"lepszy" czyt. jako lojalny
Jedyne co pragnelismy zrobic to zalozyc druga co do wielkosci guildie ze wsi.
Wiesniacy slyna ze swojego zaparcia, sa dzielni. Nikt nigdy nie mowil o "W......doleniu olecka".
Problem w tym, ze coraz ciezej o wiesniakow ktorzy aktywnie graja na nebuli. Wiekszosc z ludnosci wiejskiej zaszeregowana jest w VU. Musielismy wiec obizyc kryteria: "sracz na podworku", krowe (lub byka), swinie i wlasny chlew, oraz stara ktora utrzymuje rodzine ze sprzedazy jagod, itd to wszystko zostalo usuniete z wymogow by wstapic do BZN. Vu jest jak mafia, tam takie rzeczy sa sprawdzane zanim sie kogos przyjmie u nas natomiast panuje liberalizm. Wszyscy sie smieja ze w olecku kazdy ma 4 ownerow. Sprawa jednak jest prosta. Owszem 4 ownerow jest, ale gra tylko jeden. Trzech pozostalych jezdzi na rowerach by byl prad w trakcie jak jeden gra. Nie jest to wiec klasyczny przyklad sharingu. Co do zarzutu do "mojej starej" pragne cie poinformowac, ze tak masz racje. Lepsze to niz incest z wlasna nie umyta siostra. I o ile za kilka lat ona i twoja prawa reka przestanie zastepowac ci kobiete chetnie powymieniam sie z toba pogladami.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podroznik Pokaż post
A kto by chcial popapranca co pol zycia siedzi za kompem i w jakiejs gierce czy tam kafejce ? jak to mi raz kolezanka powiedziala o kims innym (niektorzy sie moga domyslic ;p haha )"jego kobieta to by musiala miec pol kilo gwozdzi w glowie zamiast rozumu zeby z nim byc"- to sie tez odnosi do xaema ;p
O ile sie nie myle to ty uganiasz sie za pixelowa kobieta ezaqu. Randki w tibii to twoja specjalnosc. Nic dziwnego ze via komputer. Majac taki ryj tez bym nie ryzykowal czegos wiecej. Garnitur po starszym bracie zle wyglada obrzygany juz na pierwszej randce. W tibii wystarczy nowy outfit i juz jestes przystoiny w rl troche ciezej.