Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maksym89
Tak kozaczy ... na forum....
Czekam w grze. CIągle słyszę "Olecko wyp***dolimy z servera" ale no jakoś nie mogę się doczekać. :<
Słyszeliście może co w trawie piszczy ostatnio? Podobno stara dziadzi zamieniła go na "lepszy model".
"lepszy" czyt. jako lojalny
|
Jedyne co pragnelismy zrobic to zalozyc druga co do wielkosci guildie ze wsi.
Wiesniacy slyna ze swojego zaparcia, sa dzielni. Nikt nigdy nie mowil o "W......doleniu olecka".
Problem w tym, ze coraz ciezej o wiesniakow ktorzy aktywnie graja na nebuli. Wiekszosc z ludnosci wiejskiej zaszeregowana jest w VU. Musielismy wiec obizyc kryteria: "sracz na podworku", krowe (lub byka), swinie i wlasny chlew, oraz stara ktora utrzymuje rodzine ze sprzedazy jagod, itd to wszystko zostalo usuniete z wymogow by wstapic do BZN. Vu jest jak mafia, tam takie rzeczy sa sprawdzane zanim sie kogos przyjmie u nas natomiast panuje liberalizm. Wszyscy sie smieja ze w olecku kazdy ma 4 ownerow. Sprawa jednak jest prosta. Owszem 4 ownerow jest, ale gra tylko jeden. Trzech pozostalych jezdzi na rowerach by byl prad w trakcie jak jeden gra. Nie jest to wiec klasyczny przyklad sharingu. Co do zarzutu do "mojej starej" pragne cie poinformowac, ze tak masz racje. Lepsze to niz incest z wlasna nie umyta siostra. I o ile za kilka lat ona i twoja prawa reka przestanie zastepowac ci kobiete chetnie powymieniam sie z toba pogladami.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Podroznik
A kto by chcial popapranca co pol zycia siedzi za kompem i w jakiejs gierce czy tam kafejce ? jak to mi raz kolezanka powiedziala o kims innym (niektorzy sie moga domyslic ;p haha )"jego kobieta to by musiala miec pol kilo gwozdzi w glowie zamiast rozumu zeby z nim byc"- to sie tez odnosi do xaema ;p
|
O ile sie nie myle to ty uganiasz sie za pixelowa kobieta ezaqu. Randki w tibii to twoja specjalnosc. Nic dziwnego ze via komputer. Majac taki ryj tez bym nie ryzykowal czegos wiecej. Garnitur po starszym bracie zle wyglada obrzygany juz na pierwszej randce. W tibii wystarczy nowy outfit i juz jestes przystoiny w rl troche ciezej.