Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Farr'erar
Wkoncu bedzie sie oplacal hunt i chcialbym zauwazyc ze to czesciowy plus dla sorkow i druidow z harmonii ktorzy zostali oslabieni w uptade gdyz teraz mimo tego beda ZARABIAC bo itemy podrozaly ale powiem wam jedno panowie.. trzeba tych gnojow z 20+ przydusic a niepodoba sie to bye albo zapie.... w plate secie i tyle proste pamietam jak na pvp na hibernie wprowadzali price liste niepodobalo sie to zgon i welcome in temple ;] tutaj sie tak nieda ale forma jednosci i motywacji psychicznej napewno to zalatwi wkoncu h-lvli albo conajmniej 60+ jest duuuuuzo i jak kazdy sie zjednoczy to bedzie git i dsm , bohy , g-legi itp beda rarami a nie bezuzytecznym syfem jakim sa powiedzmy sobie szczerze teraz ;]
|
Tyle, ze jesli lowlv nie beda kupowac za 70k, nie ktorzy zaczna sprzedawac za 65k i ceny znowu pojda w dol, a co nie ktorzy nei zamiarzaja sprzedawac po wiekszych cenach... i tu kolejny problem, jak utrzymac te liste =/
@ktos tam:
A czy nupki na lowlv musza miec od razu najlepsze eq co inni nawet na 100+ chodza? Odpowiedz jest prosta, NIE!
@up:
Gdzie ja placze

? Co mnie refugia obchodzi? Gram na harmonii i chce, aby tu mi sie dobrze gralo