Temat: Price list
Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2007, 00:53   #18
szymon287
Użytkownik Forum

szymon287's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Farr'erar Pokaż post
Wkoncu bedzie sie oplacal hunt i chcialbym zauwazyc ze to czesciowy plus dla sorkow i druidow z harmonii ktorzy zostali oslabieni w uptade gdyz teraz mimo tego beda ZARABIAC bo itemy podrozaly ale powiem wam jedno panowie.. trzeba tych gnojow z 20+ przydusic a niepodoba sie to bye albo zapie.... w plate secie i tyle proste pamietam jak na pvp na hibernie wprowadzali price liste niepodobalo sie to zgon i welcome in temple ;] tutaj sie tak nieda ale forma jednosci i motywacji psychicznej napewno to zalatwi wkoncu h-lvli albo conajmniej 60+ jest duuuuuzo i jak kazdy sie zjednoczy to bedzie git i dsm , bohy , g-legi itp beda rarami a nie bezuzytecznym syfem jakim sa powiedzmy sobie szczerze teraz ;]
Tyle, ze jesli lowlv nie beda kupowac za 70k, nie ktorzy zaczna sprzedawac za 65k i ceny znowu pojda w dol, a co nie ktorzy nei zamiarzaja sprzedawac po wiekszych cenach... i tu kolejny problem, jak utrzymac te liste =/

@ktos tam:
A czy nupki na lowlv musza miec od razu najlepsze eq co inni nawet na 100+ chodza? Odpowiedz jest prosta, NIE!

@up:
Gdzie ja placze ? Co mnie refugia obchodzi? Gram na harmonii i chce, aby tu mi sie dobrze gralo

Ostatnio edytowany przez szymon287 - 11-07-2007 o 00:54.
szymon287 jest offline   Odpowiedz z Cytatem