@up
Nie znam dobrego respu z żółwiami, szczególnie tymi "większymi". Szukałem jakiegoś poradnika ale nic.
Dzisiaj był po prostu jednym słowem zajebisty dzień

)
Wstałem rano i pomyślałem, że przed wyjściem wbije sobie lvl. Oczywiście poszedłem na swego tomba i był puuusty. Nareszcie pomyślałem, po czym wziąłem się za bicie lvla. W kulminacyjnym momencie zobaczyłem napis
Dzień wcześniej zobaczyłem inny też fajny choć jeszcze nie dobry adv
Pomyślałem, zajebiście, w końcu i wróciłem z lootem który wyglądał po przesortowaniu, sprzedaniu i ogólnie pokalkowaniu - tak!
Poszedłem potem jeszcze z kuzynem żeby mi pokazał gdzie są Ice Golemy i Barbarzyńcy na wyspach Sva~. Jakby to powiedzieć, fotki na UOSU wolno mi się robiły więc z 10 była tylko jedna gdzie coś się działo.
Następnie pojechałem w świat i wróciłem wieczorkiem.
Co by tu porobić pomyślałem i wpadł mi do głowy fantastyczny pomysł. Może by tak porobić coś zupełnie innego niż expienie, bicie mlvla. Pójdę sobie połazić z Qmplem! I stało się. Ponad 6k poszło się jebać na MFy. Stwierdziliśmy, że pójdziemy na małpy i tak się stało. Po straceniu dwóch BP MF spieprzyłem gdyż spotkaliśmy wiekszą grupkę która się przerzuciła na mnie. Ogólnie hardkor! Małpy są fajne, ale te Sincioty za bardzo jadą ludzi. Może tam kiedyś będę expił z FE.
Kiedy Qmpel zobaczył, że się za bardzo wystraszyłem to wróciliśmy. I tak miałem dużo szczęścia i zimnej krwi więc nie padłem, ale mało brakowało. Następnie przerzuciliśmy się na Dragony. Gdy tak łaziliśmy w Ankh pomiędzy miejscami ze smokami wpadliśmy na górę a tam Dragon Lord. Chwila zastanowienia i katujemy monsterka. Nie zgadniecie co wypadło! Nic...
Potem odpuściliśmy sobie smoki, bo się wolno respiły i mieliśmy iść na Lizardy. Ja powiedziałem, że nie chce sytuacji podobnej z małpami bo raz byłem na Lizardach i wiem, że one tez potrafią nieźle atakować więc Qmpel śmiejąc się zgodził się na powrót. I tak zaczęliśmy błądzić. Spotkaliśmy jakąś Vyvernę i poszliśmy na Stone Golemy.
Pod koniec chcieliśmy ruszyć na Tar Tomba na piętro -3. Gość 15 min jeszcze expił więc czekaliśmy, a gdy już wkońcu wyszedł jakaś dziwka nam się wpieprzyła na expowisko i kazała się wynosić strasząc ludźmi jakimiś. Chcąc, niechcąc wyszliśmy. Ale i tak jedna fotka mi się uchowała z tego miejsca.
Ogólnie fajnie dzisiaj było.
Wbiłem coś koło 100% expa, zaraz wbije 38 mlvl i ogólnie tak loot wygląda z całego huntu. Było jeszcze WOI z smoka ale to Qmpel wziął do sprzedania i na pół.
Idę spać
Enjoy!