co myslicie o takim myku
1Zrobilem slobie postac na pvp na pvp ida lvele jak sie kolesia jakiegos zabije mozna poprosic o cennik exp za zabitego kolesia
2Nastepna sprawa przekmimilem sobie ze jak wyjde z 8 lvl na pvp to co chwilke bede mial deda ktory poziom proponujecie zebym wyszedl z roka ?? (ja sobie mysle dobic do 20 lvla odrazu beigne kupic czar Ultimate Healing no i jeszcze pare innych w sensie antidotum wszystkie czaty do runek no i chyba tyle mi na start wystarczy ??)
3Jaka prowincje wybrac ? juz wam mowie jak ja mysle
Knight tylk na bliske odlegosci duzo zycia malo many czar exsura do zycia moim zdaniem 3/6 pkt
Pall juz lepiej bo ma czar Ultimate Healing i moze walic z dysta troszke many troszke zycia 4/6 pkt
Druid on najlepsza ruzdzke ma elektryczna 1 zasiek i 65 obrazenia i z ta laska podobienstwo knighta tylko ze druid ma duzo czarow moze sobie nawet potworka skolowac 5/6
Sorcer moim zdaniem najlepsza profesja w tibi ma nbajlepsza laske z ognia 2 zasiek 65 obrazenia lepiej niez druid o 1 hehe moim zdaniem 6/6 pkt
ktora postac mi polecacie ?? aha i prosil bym o jakies expowiko na rokardzie latwe a zeby duzo lvla szlo . moze byc i to expowisko co redzior pisal o tych spiderach kolo orcow ??
zobacznie co mnie wkur.....
http://www.wrzuta.pl/film/erB60XNYhg/