Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii
i pomyslec ze jeszcze dosc nie dawno ktos tu pisal, iz to juz koniec Eiv i sobie nie pogramy, teraz zmieniacie swoje stanowisko na " czasami was ponekamy atakami" na poczatku bylo, czemu uciekacie z open battle, a teraz sami dajecie x loga, jedyni unici ktorzy pozostali do konca z wyjatkiem tchorza Rosteina ktory bardziej martwi sie o dead liste swoja niz innych, juz nie gadajcie ze was to bawi, bo doskonale wiem ile czasu poswiecacie na ta gre i wojne, i nie mowcie ze to dla przyjemnosci bo ktos uczony i napewno madrzejszy od was napisal kiedys ze spedzanie przy pc 30h/ miesiac to juz nalog, zastanowcie sie i policzcie sobie ile wy przy nim spedzacie, a potem gadajcie jakies farmazony ze tu chodzi o zabawe, nie tu nie chodzi o zabawe, nie w waszym przypadku posty sa tylko i wylacznie po to aby zatrzec wrazenie fatalnego nastroju panujacego w waszym obozie i zrozumcie wkoncu ze to jest tylko gra ktora zabiera cenny czas waszego jedynego zycia ktory marnujecie bez sensu... 
// Emerytowany w Tibi juz Mori .
|
Mowiz ze my marnujemy czas, wiec pojrz na siebie.
Pytam sie kto ma/mial chara 170 Ek + oraz 120 RP + zrobionych przed updatem kiedy expilo sie gorzej?Kot teraz siedzi dzien i noc expiac bo ma wreszcie ma mozliwosc?
A propos Rosteina cos ci sie chyba pomylilo :O Blokowalismy z mim wejscie do konca zeby Partyzanci mogli sie wylogowac, to byla pewna smierc. A pozniej juz kazdy sam ratowal siebie, bo rozdzielenie sie bylo najlepszym wyjsciem.
NIe da sie ukryc ze teraz jest to najgorszy czas dla nas, nie wiem czy sie podniesiemy czy nie. Ale byl rozniez okres w ktorym wy sie przechwalilscie a to my prowadzilsmy. My zmieniamy stanowisko?? Jest inna sytuacja wiec chyba logiczne ze nie bedziemy sie teraz przechwalac. Co mamy wyjsc na opena teraz ? Chyba proste ze nie wyjdziemy bo tej chwili nie mamy zadnych szans. Ale ok i tak beda infantylne stwierdzenia typu "chickens, daja x loga lala" a co mamy hnorowo wszyscy zginac ?
Nie boj sie o to czy mamy przyjemnosc z tej gry czy nie ;o Nie sadze zeby ktos siedzial na vent z przymusu. Sa tez inne zajecia niz granie na titani. Akcje sa przygotowywane sporadycznie w porownaniu z tym co kiedys bylo.
I jescze jedno powiem chyba pamietasz mam nadzieje jak kiedys rozmawialismy za czasow naszej przewagi ze to sie na pewno zmieni i my bedziemy przegrywac za jakis czas. Wiec przynajmniej mnie nie oskarzaj o zmiane stanowiska.
Ciao
Kazdy ma swoje chwile chwaly, cieszcie sie poki jest was czas.