Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2007, 13:49   #7
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

Cytuj:
"lepsza" to bardzo ogolne okreslenie, nie da sie sprecyzowac ktora profesja jest lepsza nie przygladajac sie dokladnie miejscom expienia, skillom, ekwipunkowi, umiejetnosciom gracza.
Mi zdaje się, że w tym wypadku "lepsza" = ta, która nakopałaby drugiej w PvP przy zbliżonym lvlu.

Możliwe, że teraz paladyn na 60 lvlu walnie mocniej od knighta na 60 lvlu, ale nie oznacza to, że go zabije.

@ Browarrior

Jak ktoś umie grać?
A co, jeśli obaj umieją grać
Pewnie napiszesz "ten co lepiej umie grać", a według mnie, jeśli obaj będą grali umiejętnie, to żaden nie da się zabić (pomijając fakt, że pala można trapnąć i tłuc go do ostatniej runy, a knight nie zginie, jeśli umie klikać hotkeya).

Cytuj:
zanim knight dobiegnie do palla już ma deda
Moi koledzy też tak zawsze mówili i to się sprawdza przy postaciach na lvlu 15-, gdy nosi się max pół Bp IH'ów i najlepiej walcząc na środku pustynii.

@ down

Zauważ, że teraz można biegać z tarczą i royal spearami (35 ataku - tyle co FS), które zawsze przełamują shielding. Do tego pragnę przypomnieć, że przecież od teraz idzie się do sklepu po 500 PB za 3k. Zwiększyli dmg fizycznych, więc z PB+arbalest h-lvle mogą expić, jak kiedyś kusza+bełty.

@ Browarrior

Tak i ta zaleta knighta istnieje od zawsze, dlatego w duelu (jeśli to nie jest koleś 1 bp uh na 50 lvlu) nikt go nie pokona na porównywalnym lvlu. Kina jest i był najbardziej defensywną postacią w grze.
Widziałem śmieszny filmik kiedyś. 80+ pal i mag próbowali utłuc kina 80 lvl. Zaczęli go próć, to on ucieka, ale jak doszedł, że oni atakują go TYLKO we dwóch, zaczął ich gonić i mieli farta że udało im się uciec. Dodam jeszcze śmieszny tekst z filmiku (zgadnij czyj) "buahahuahauha, 1000+oz uhs".

Ostatnio edytowany przez DRoN - 12-07-2007 o 00:04.
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem