Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LookamZzaRogu
No nie żartuj!
Po 1. Ty kupujesz kamienie? O wiele lepszym i tańszym rozwiązaniem jest zdobywanie ich na goblinach.
Po 2. 100 kamieni za 1k? Chyba ktoś musiał Ciebie nieźle zrobić w balona. Góra 200gp.
Pozdrowienia, LookamZzaRogu
|
@Lookam - Sam miałbym ochotę kupić 100 kamieni za 1k, ba, dałbym nawet i 2k, niech stracę.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IceGacus
Mam takie pytanie Do ktorego Lvla starczy bp strzal ze skillami po 50 ~ ??
|
@IceGacus - nie mam pojęcia, ale jak sprawdzisz i mi napiszesz pm, to będe wdzięczny za informacje.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mayestro
 calkiem calkiem 8,5/10  ale chodzi oto ze poginac na dwarfy guardy na 15 lvlu to glopota ja radze nie chodzic sam mam zamiar palla zrobic ale z guardow nie bede korzystac do 35 lv 
|
@Mayestro - no to powodzenia życze. Masz moje Błogosławieństwo.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cumulus23
No to chyba ty ocipiales !! na 12 lv to cie guard dogoni i na 2 hity wezmie. A na 20 to tez nie jest super bezpiecznie...
|
@Cumulus - nie wiesz co mówisz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drexado
przydałaby się mała aktualizacja poradnika, ponieważ po update się troche zmienło, ale głównie zmień to że spearów nie trzeba już podnosić i że są nowe bronie dystansowe...
|
@Drex - o tak, bo nikt nie zauwazy ze spear nie upada na ziemie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WooHoo*
bardzo mnie to poruszylo. Kolego jak znjadziesz mi na non-pvp... albo nawet na pvp osobe ktora sprzedaje kamyki po 200 gp za 100 to wytstrzele sie w kosmos -,.- ludzie... teraz po updacie cena wzrosla juz do okolo ~1,5k za 100 kamieni.. przynajmniej na Celescie. POzdro dla all palkoff i nie tylko.
|
@Woohoo - zgadzam się całkowicie.