Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2007, 22:37   #225
Robbenek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niewytrzymam Pokaż post
...ale jesteście zasranymi ciotami bo tylko to do was pasuje.

1. Jak można kurwa mac sprzedac swoich ludzi którzy wam ufali ?
2. Jak można kurwa Sprzedać własny kraj ?(i wy sie kurwa Polakami nazywacie?)
3. Wasze PVP jest poprostu zajebiste miałem wiele starć z wami za czasów jak tu grałem i widziałem was w akcji na Otsie podczas wojny którego zrobił Rl od Slaviaxa
4. Xenezis tyle obiecywałeś ze ty lider i sie nie poddacie a tu nagle wyjeżdżasz z kraju w środku wojny nie logujesz sie i dajesz passy jakiemuś frajerowi.
5. Kash~ pozdro dla Ciebie bo dla mnie ( jak i pewnie dla wielu ) jesteś największa pizda w tej całej wojnie... nie potrafisz sie słuchać zawsze musisz być 1 a jak nie to potrafisz zdradzić/zabić swoich....
6. Nie potraficie sie przygotować do wojny ani w niej działać boicie sie o własne chary a jak ktos z waszej gildi (ziomek) potrzebuje kasy to go w dupie macie
7. Dla tych co pierdolą "dobrze ze swe dalej rządzą bo by Polacy od*******ali PA"
"zobacz jakie Polaki to sa skurwysyny sprzedaje jeden drugiego "
Swe zabijają Polaków za to ze jesteśmy Polakami , Przykład z POI Polacy mogli isc za 500k a reszta narodowości płaciła mniej ,
8. Everanor , Val~ Torin - spójrzcie na Fiaere , Slaviaxa tez im sie wydawało ze Swe to ich best koledzy ale sie jednak grubo mylili pozdro dla Ciebie Valek~ co sprzedajesz Polaków pierdolony "patrioto" , Everanor nie wiem czy słyszałeś ale w huj ludzi twierdzi ze jestes pierdolonym Dupolizem Swe~
9. Metek napiszesz mi zaraz ze gówno wiem o was? to sie grubo mylisz
10. Napiszecie "jak jestes taki kozak to sam spróbuj" Uwierzcie ze Wystarczy Veremus , Pheonix , Ripper ,Loth , Belin~ ,Bambik , Vaspari (ich tez widziałem w akcji ) vs Cale UF albo Arc i nie macie żadnych szans...

Jesteście jebanymi ciotami którzy nie wiedza co to Honor , Patriotyzm , Zaufanie , Szacunek... Szkoda mi was
100% Prawdy
Robbenek jest offline   Odpowiedz z Cytatem