Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2007, 23:19   #229
Lisu
Użytkownik Forum

Lisu's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ

Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
Król amagad :(

huhu to sie polaczkom dostalo :0

1. Jak można kurwa mac sprzedac swoich ludzi którzy wam ufali ?
--Okej.... sprzedalismy wszystkich, ja dostalem z tego 2 deded raty i jedna lape wilka...
2. Jak można kurwa Sprzedać własny kraj ?(i wy sie kurwa Polakami nazywacie?)
--EEE qe pasa? ktos juz Polske opierdolił? kurde.. to był mój plan
3. Wasze PVP jest poprostu zajebiste miałem wiele starć z wami za czasów jak tu grałem i widziałem was w akcji na Otsie podczas wojny którego zrobił Rl od Slaviaxa
--Bah... me newb... ots rulez..
4. Xenezis tyle obiecywałeś ze ty lider i sie nie poddacie a tu nagle wyjeżdżasz z kraju w środku wojny nie logujesz sie i dajesz passy jakiemuś frajerowi.
--Xene<3 To ze postawil rl na pierwszym miejscu chwali mu sie zajebiscie, no ale dla Ciebie to gowno warte i bys wolal w pixele napierd~~
5. Kash~ pozdro dla Ciebie bo dla mnie ( jak i pewnie dla wielu ) jesteś największa pizd.. w tej całej wojnie... nie potrafisz sie słuchać zawsze musisz być 1 a jak nie to potrafisz zdradzić/zabić swoich....
--Oj zly Miniek, zly Miniek....
6. Nie potraficie sie przygotować do wojny ani w niej działać boicie sie o własne chary a jak ktos z waszej gildi (ziomek) potrzebuje kasy to go w dupie macie
--Tak... szczerze mowiac a jak padlem to plakalem 3 dni i nie kochałem sie z dziewczyna przez 2 miechy jako pokute
7. Dla tych co pierdolą "dobrze ze swe dalej rządzą bo by Polacy od*******ali PA"
"zobacz jakie Polaki to sa skurwysyny sprzedaje jeden drugiego "
Swe zabijają Polaków za to ze jesteśmy Polakami , Przykład z POI Polacy mogli isc za 500k a reszta narodowości płaciła mniej ,
--Płaczesz ze polaczki nic nie robia i są do dupy, a zaraz pozniej najezdzasz na swe i placzesz, ze polaczki nie wygrali ... pozbieraj mysli do kupy...
8. Everanor , Val~ Torin - spójrzcie na Fiaere , Slaviaxa tez im sie wydawało ze Swe to ich best koledzy ale sie jednak grubo mylili pozdro dla Ciebie Valek~ co sprzedajesz Polaków pierdolony "patrioto" , Everanor nie wiem czy słyszałeś ale w huj ludzi twierdzi ze jestes pierdolonym Dupolizem Swe~
--Yea... Evek wyciagaj jezor lol!
btw... po Twoim poscie sporo ludzi bedzie myslalo, ze jestes jakims zakompleksionym dzieciakiem.. i co? skoczysz z okna?
9. Metek napiszesz mi zaraz ze gówno wiem o was? to sie grubo mylisz
--Meeteeeeeeeek! Napisz mu to, plx
10. Napiszecie "jak jestes taki kozak to sam spróbuj" Uwierzcie ze Wystarczy Veremus , Pheonix , Ripper ,Loth , Belin~ ,Bambik , Vaspari (ich tez widziałem w akcji ) vs Cale UF albo Arc i nie macie żadnych szans...
"ooookej" to czemu sie nie przylaczyli i nie wywalili eful swe? jak to zrobia, to nawet ja im moge pozniej tylek lizac i prosic o protekcje... lol (ja w Zen juz taka mam opinie )

Jesteście ~~~~ którzy nie wiedza co to Honor , Patriotyzm , Zaufanie , Szacunek... Szkoda mi was
--A mi szkoda Ciebie, drogi dokonale poinformowany, uzytkowniku, ktory chce nas wszystkich nauczyc jak sie gra w pixele, a zarazem co to jest honor, ojczyzna i blablablabla etc a pisze z nowego loginu i mysli ze jest extra super cool....
Ale wiesz co Ci powiem? Strasznie mi z tego powodu wszystko kur~~ jedno.
cya.

PS... wiecej faktow plx, mniej populistycznego shitu.

//stary polaczek lisu

Brutalna agresywność jest dla słabeuszy imytacja siły.
E. Hoffer

Respect to be respected.

Ostatnio edytowany przez Lisu - 11-07-2007 o 23:34. Powód: ps........
Lisu jest offline   Odpowiedz z Cytatem