Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2007, 00:02   #3
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bristan Pokaż post
Witam wszystkich, mam do was takie pytanie, CipSoft sam ustala co bedzie w up date, i za kazdym razem cos mu to nie wychodzi, mysla ze bedzie lepiej a jest gorzej... Wiec dlaczego CipsSoft nie moze przed kazdym updatem wysluchac opini graczy ? To chyba w jego interesie, jesli bylo by tak jak chcieli gracze duzo wiecej osob by gralo i tym samym Cip Soft wiecej by zarabial (nie chodzi mi ze noobki na 10 lvl by dawalay opinie zeby z ratow mpa lecialo, tylko chodzi mi o opinie hlvli czyli wysokodoswiadzcoznych graczy). Co wy o tym myslicie ?
Nie, po prostu ulubionym hobby mas jest narzekanie, wszyscy sie czepiają wszystkiego, a jak nie ma sie do czego czepić, to jeszcze gorzej bo nie można narzekać...

Po którymś kontrowersyjnym update (chyba 7.8) podniosły sie krzyki, płacze itp, a w sondzie na głownej stronie wyszlo ze ~70% ludzi update sie podoba...