Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yapan
Śmieszą mnie trochę wasze wypowiedzi, ta wasza cała przewaga EiV opiera się na tym, że na ostatnich akcjach jest 10-12 partyzantów i 5-10 alliance. Nie chcę wspominać że przy pierwszym sneaku na ullvarze mało nie straciliście lare, boa, doomzora i bóg wie kogo jeszcze. Śmieszą mnie jakiekolwiek teksty że nie mamy z wami szans, ostatnimi czasy poprostu szala delikatnie przechyliła się na waszą stronę, a wy piszecie jakbyście mieli jakąś miażdżącą przewagę. Skoro mieliście taką miażdżącą przewagę to czemu męczycie się z nami tyle miesięcy? Szczęście też się liczy  A co do unitu i ich odwagi... te ich deady to były w zasadzie pierwsze i ostatnie, bo w unicie to tylko vaigo chyba miał jaja i szczerze mówiąc śmierdzi mi tu zagraniem pod publiczkę w obliczu klęski, oraz odejścia na emeryturę. Ani Unit, ani EiV tak naprawdę nie ma jaj, potrafią walczyć tylko ze słabszym przeciwnikiem.
Bolter: Skończ już z tym NG botem bo jesteś żałosny, to że zazdrościcie organizacji i zgrania partyzantom, to nie znaczy że bezpodstawne oskarżanie o używanie combo bota podniesie wasze walory;]
|
0 Ofensywy w tym poście:
@Genkotsu
Na mój rozum (morze nie najlepszy) to wygląda to tak:
Jeśli chodzi o walke alliance + partyzanci. Musze przyznać że wy to macie wielkie owłosione bollsy (przekaz do tych ludzi z alliance) żeby zdecydować się na atak z partyzantami. Osobiście bym nie poszedł bo bym sie bał że padne. Jeśli chodzi o tą miażdżąca przewage to myśle jednak że jej troche mieliśmy, ponieważ przed update po openie w ank jednak troche was nie ciągneło do openów a przecież prawdziwa wojna opiera się na openach (tu proponuje obejżeć filmiki z wojny na Novej).
@Bolter
A co do ciebie jeśli się nie chcesz kłucić to kurwa nie zacznyaj wogóle tematu.