Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2007, 03:03   #448
DeGlord
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mendolina Pokaż post
"Hunta od polakow? Widisz nie gram na silverce bo takie kozaki jak wy pieprzycie cala chec do gry ; ]"

Hmm, czyżby tak myślisz? Nie sądzę. Niedawno pisałeś co innego jak padali polacy od polaków na silverze i ciebie to bawiło...a teraz nagle mówisz, że psuje to chęć do gry. Jakaś nagła zmiana

I wara od Sprawcy bo założe się, że ma 10x lepsze pvp od twojego. Myślisz, że jak ubijałeś kiedyś 40 lvlem+ 30 lvle na botach czy afku to jesteś lepszy od all?
Na pewno nikt nie będzie tolerował tutaj twojego cwaniactwa i robienie z siebie pro, i uważanie każdego po kolei za nooba, itd.
"Hmm, czyżby tak myślisz? Nie sądzę. Niedawno pisałeś co innego jak padali polacy od polaków na silverze i ciebie to bawiło...a teraz nagle mówisz, że psuje to chęć do gry. Jakaś nagła zmiana"

Bo mnie to nadal bawi? O to w tej grze chodzi? Czescia tibi jest pvp? Ja to piszac mialem namysli sprawce i jego kumpli co mysla, ze jak maja lvl to maja wladze. Lecz jak Kazik spiewal "hej czy nie wiecie nie macie wladzy na swiecie" ^.^ i nadal tka bedzie i moga sobie nakladac te paymenty, juz widze, ze jak jutro rano sie logne na silv pogadac z paroma starymi kumplami texty "hunted" ._.

Dodatkowo, jak oceniasz moje pvp to najpierw zobacz swoje,
1 hmm i uh.. hsausahusa nie zapomne tego idz juz spac.
A co, to ze on gra na pvp to ma odemnie lepsze?
Ja niby zabijalem 30 lvl na botach? a to co on zrobil, ze ma 10x lepsze pvp odemnie? zabil raz moze 50 lvl? skoncz, bo nie wygrasz ze mna.

btw. ile ci placi ze bycie adwokatem?

edit: nikogo nie wyzywam od noobow to po primo.
ja cwaniakuje? Powiedzenie tego co mysle to cwaniactwo? Bycie wylewnym to nie cwaniactwo ^.-
Sa osoby ktore uwazam za gorsze odemnie <nie wymienie ich nazwy/imienia/nicku/ czy jak to nazwiecie> i to ze powiem ze sa gorsze/ja lepszy od niech nie oznacza, ze robie siebie pro wiec nie odzywaj sie.

Ostatnio edytowany przez DeGlord - 12-07-2007 o 03:14.
DeGlord jest offline   Odpowiedz z Cytatem