Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mendolina
Taa, po pierwsze jesteś w błędzie bo ja nie miałem hmm w bp  . Po drugie nie wracaj do tego co wydarzyło się rok temu, czasy się zmieniają i ludzie też.
Po trzecie jestem ciekaw jak ty grałeś i jakie błędy popełniałeś, bo założe się, że też nie miałeś na początku zbyt dużo pojęcia o Tibii. Wkońcu każdy nowy jest newbie, ale to z czasem przechodzi jeśli będzie grał dłuższy czas. Więc jak już powiedziałem minął ponad rok odkąd zacząłem grać w tą grę i myślę, że teraz nie możesz mnie krytykować skoro nie wiesz jak gram.
Nie jestem adwokatem Sprawcy, to jest mój dobry kumpel, bo w porównaniu do ciebie, ja potrafię się pogodzić i zaprzyjaźnić z kimś, kogo kiedyś nie lubiłem, a on mnie 
Trzeba było się nie wtrącać, bo teraz ty jesteś przegrany, myślisz, że zaraz pół silvery będzie na mnie najeżdżać?Nie sądzę. Tamte czasy się skończyły, a jak nie potrafisz o tym zapomnieć to przykro mi, ale ja ci nie pomogę.
|
W czym jestem przegrany? W tym, ze pisze co mysle? oj... daruj sboei, bo nie wiesz co piszesz. Ja jak blymen newbie to nie rzucalem so do wszystkich lkudzi "chodz na solo bez fe" wiec moze juz skoncz, ob ty zaczynasz rozkopowayc stare smieci. Jestes kumplem sprawcy? Badz sobie nim, ja nie potrzbuje jego kolezenstwa i nie zamierzam nigdy z nim byc kumplem, mam o wiele lepszych kumpli na Harmoni/ Arcani ktorzy o wiele wiecej dla mnie by zrobili niz ci starzy z Silvery.
Tak samo Ty nie krytykuj mnie, bo Ty nie wiesz jak gram.