Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DRoN
1. Każdy ma sny (chyba że palisz, pijesz i dajesz sobie w żyłę przed snem, no to nie masz snów  ).
...................
11. Czasem pośpij w dzień. Można naprawdę gładko przejść z bety do alfy i mieć odrazu LD, słysząc nawet co się dzieje w RL.
Jeszcze jest trochę sposobów, ale wyleciały mi z głowy.
Jak widzisz, jest z czego wybierać.
edit:
Byłbym zapomniał o najpopularniejszej metodzie.
12. Testy rzeczywistości. Co jakiś czas spróbuj wykonać jakąś czynność, która pozwoli Ci określić, czy śnisz. Za każdym razem musisz się w to wczuć, bo jeśli zrobisz to mechanicznie, to tak samo zrobisz to we śnie i tego nie zauważysz (tak jak z afirmacją).
|
Co do snów, budzę sie rano i nic nie pamiętam z nocy, moze nie pamiętam, moze brak snów;-). Poprostu pamiętam ciemność, to wszystko.
Wczoraj czytalem na ten temat, 5 min, dosłownie, bo chciałem juz isc spac, nie było "czasu" aby czytac dalej o LD, dzisaj byl sen, mozna go nazwac swiadomym, ale nie byl on dokonca realistyczny, (taki jaki bym chciał), po pierwszym przebudzeniu, tak mozna to nazwac, czyli usłyszenia jak ktos tam rozmawia w kuchni, cięzko bylo wrócic to tego swiadomegu snu, poprostu nie byl to sen. Dzięki za rady, gdy swiadomy sen będzie, napewno nie o Tibii, czy tam rookowaniu MDW ;-). Góógl oczywiście zaraz włącze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Hm, ja miałem ostatnio 2 fajne sny w jedną noc... nie będę tu wchodził w szczegóły, bo to jest od 16+.. yhh.. aż się wstawać nie chciało 
|
Kazdy normalny woli miec, te, niz jakies idiotyczne Tibijskie ;-)