Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2007, 15:18   #167
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kalmerczyk Pokaż post
Sorcem mi sie gra najlepiej. Wielu mysli ze sorcem gra sie najlatwiej bo chyba sam grał sorcem i wbil tylko 25 lvl bo juz od 33 lvla od ktorego mozna bic z WOI jest jzu troche ciezko poniewaz np na dwarfach (soldy&guardy) z łatwoscia je zniszczymy ale ta rozdzka jest tak paliwozerna ze juz po 15 minutach trzeba stanac w miejscu i czekac na manę.
LOL LOL LOL spadlem z krzesla jak to zobaczylem

czekac na mane !!! lol wiesz co to manafluid?

a tak cos na temat

po update gra knightem jest latwa

duzo hp i dobre hity
polecam skilowac na 8 levelu do 85/85 i wtedy zaczac expic level bedzie lecial jak szalony

tak samo palek kupic kamienie i do 85 dysta

sorc i druid po update sa slabi wiec nie polecam nimi gry , chyba ze ktos chce zarobic to wtedy mozna grac druidem bo UH po update sa bardzo poszukiwane
a u sorca sd czy inne runy jak oslabla ich sila jest je ciezko sprzedac i tanio

sorcem i druidem na levelu 60+ wastujesz bardzo duzo , i ze slabym visem ciezej ci expic

najlepiej grajcie kim lubicie , ja zrobilem Maga jak nie bylo ruzdzek i lazilem z dragon hammerem i do tej pory gram magiem bo lubie a nie dlatego ze byl super teraz to smiec ale ja nadal bede nim gral

a jak ktos nie ma swoiej ulubionej prof. to jak lubi szybko expic na malym levelu ale pozniej miec problemy to polecam sorca , druida

a jak ktos zainwestuje sporo czasu w skile zeby pozniej bic po kilka lvl dziennie to polecam palka lub knighta
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem