Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vansider
@Up mi tak samo sie snilo kiedy mialem 5 lat widzialem jakis wiazd do garazu na 3 sec i tyle.rok temu na wakacjach bylyismy we wloszech i zauwazylem ten sam wiazd i mi sie ten sen przypomnial
|
Nie wiem jak to się pisze po francusku, więc napisze po polsku- De ża vi
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
@up to mamba
Nigdy nie mialem takiego snu. ;] Ciekawe jak to jest.
Ja natomiast mam najdziwniejsze sny ...
Jakims cudem poprzez sen "przewidzialem" moja trojke z sprawdzianu o potegach/pierwiastkach. Co dziwne kilka dni po tym snie zaczelismy pisac sprawdzian, z ktorego dostalem 3. ;/
Wczesniej juz takie mialem, ale nie tak szczegolowe jak ten. 0.O
Coraz bardziej wierze w paranormalne zjawiska.
|
Może było się pouczyć? ; p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ancient900
@up
Kiedy miałem 11 lat śniło mi się że jadę w zielonym wózku w pieski (taki dziecinny). Po przebudzeniu od razu pytam rodziców jaki miałem wózek w dzieciństwie... No oczywiście że zielony ;d Często też śni mi się nieznana osoba, którą potem widzę na ulicy... ;<
|
Wspomnienia/ de ża wi
Co do osób uskarżających się na kopnięcia itp.
Cóż nie jest to naukowe twierdzenie, ale tak na chłopsko rozum. Moim zdaniem jest to niepełne przejście w stan snu. Letarg to się bodajrze nazywa. Gdy mózg posiada jeszcze kontrole nad ciałem, dostaje informacje ze snu np. Mamy kogoś kopnąć, więc mózg nie rozrózniając jawy od świata snu, wysyła sygnał do mieśni. Potem już tylko uderzenie, płacz, krew i zgrzytanie zębów. Bzdura...