Hmmm... Myślę, że podam firmy - trudniej będzie mi opisać styl, a po firmie można sobie wyobrazić o co mi chodzi.
Czapka - OMG! Straszna! Nienawidzę czapek. Kaptur jeszcze do zniesienia. Jeśli chodzi o posiadanie to mam gdzieś jakąś granatową DIVERSE'a.
Kurtka - czerwona w białe paski RESERVED. Wcześniej (jesień) chodziłem w czarnej z białymi paskami (pokrytwa ortalionem) z NEW-YORKERa. Taka lekko skate'owska

.
Dziś byłem w czarnej bluzie z lekkiej bawełny RESERVED. Lubię też założyć grubsze, bawełniane koszulki (w takim stylu muszą być czerwone). Moja ulubiona to dośc ciasna firmy GEFFER. A jeśli chodzi o same koszulki to przede wszystkim czarne lub białe. Moje ulubione do duża, czarna koszulka z fajną grafiką i napisałem 'electro harmony' (bezfirmowa, kupiona przez internet) oraz jasna, ciasna z jakimś słoneczkiem z RESERVED.
Spodnie (dziś) - lekko wypłowiałe, niebieskie, normalne dżinsy (nie jakieś szerokie worki), RESERVED. Lubię też założyć troszkę szersze, sportowe dżinsy DIVERSE'a. Zajeebiście mi się podobają ciemne (czarne, albo granatowe) dżinsy z lekkim efektem pobrudzenia żółtym kolorem.
Buciki z dejszmana jakieś takie sportowo - niesportowe

.