Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2007, 18:12   #258
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005

Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SzmelinS Pokaż post
Ja też mam pytanie: Czy jest jakis sposob lub program na usuniecie z komputera historii tego ile godzin siedzialo sie na kompie?
<bęc> Oczywiście, że jest. Niestety, ale tylko dla ludzi, którzy nie mają kontroli na kompa.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VeLvet Pokaż post
Gdy kilkam ALT+CTRL+DELTE wyświetla mi się kalkulator zamiast menadrzera zadan ;/ jak to coś załatwić;d ?
Włącz rejestrregedit. Wejdź w parametr HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options. Znajdź klucz taskmgr i wyświetl go. Znajdź parametr Debugger i skasuj go.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anusiek995 Pokaż post
Mam problem z grafiką na Tibii, a mianowicie na "planszy" gry pojawiły mi się jakiś czas temu takie czarne, małe kropki. Dręczyło mnie to i udało mi się to na krótką chwile usunąć, ale niestety po chwili znów się pojawiły.
"Plansza" to mapa, czy gra? Jeśli mapa, to zapewne błąd z odczytem. W grze błąd z wyświetlaniem oświetlenia. Zainstaluj nowe sterowniki do karty.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia Pokaż post
Hm.. Co sie dzieje z moim kochanym komputerkiem?
Przy drzewku jest brazowy pasek... Czasem mam caly monitor w nich... Jak temu zapobiec?
Jaka karta? Zainstaluj nowe sterowniki, tak na początek. Potem pobaw się w ustawieniach grafiki i zmień rozdzielczość(też miałem coś takiego i pomogło).

Ostatnio edytowany przez Nadrill - 12-07-2007 o 18:16.
Nadrill jest offline   Odpowiedz z Cytatem