Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SzmelinS
Ja też mam pytanie: Czy jest jakis sposob lub program na usuniecie z komputera historii tego ile godzin siedzialo sie na kompie? 
|
<bęc> Oczywiście, że jest. Niestety, ale tylko dla ludzi, którzy nie mają kontroli na kompa.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VeLvet
Gdy kilkam ALT+CTRL+DELTE wyświetla mi się kalkulator zamiast menadrzera zadan ;/ jak to coś załatwić;d ?
|
Włącz rejestr
regedit. Wejdź w parametr HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options. Znajdź klucz taskmgr i wyświetl go. Znajdź parametr Debugger i skasuj go.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anusiek995
Mam problem z grafiką na Tibii, a mianowicie na "planszy" gry pojawiły mi się jakiś czas temu takie czarne, małe kropki. Dręczyło mnie to i udało mi się to na krótką chwile usunąć, ale niestety po chwili znów się pojawiły.
|
"Plansza" to mapa, czy gra? Jeśli mapa, to zapewne błąd z odczytem. W grze błąd z wyświetlaniem oświetlenia. Zainstaluj nowe sterowniki do karty.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slythia
Hm.. Co sie dzieje z moim kochanym komputerkiem?
Przy drzewku jest brazowy pasek... Czasem mam caly monitor w nich... Jak temu zapobiec?
|
Jaka karta? Zainstaluj nowe sterowniki, tak na początek. Potem pobaw się w ustawieniach grafiki i zmień rozdzielczość(też miałem coś takiego i pomogło).