Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2007, 21:48   #3885
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Brak ikony

lol moczymordy ty jedyna idzze se na bazar braina(z angielskiego muzg taka czesc czaszki czlowieka ktorej wersje z odzysku do ktorych sie zaliczasz nieposiadaja) kup i uzyj go zanim cos napiszesz geo kiedys mi cos cisnal o tym ze jak mial 30 lv czy 50 niepamietam to go niweidzialem ale jak wbil 100 to odrazu z nim juz gadalem i zadalem mu dwa pytania:

spotkalismy sie gdzies? odpowiedzial nie
pisales do mnie? odpowiedzial nie

to bez kitu jak go mialem zauwazyc?

co do geo i all wszystko jest dla ludzi...ale z umiarem

tym bardziej jak kiedys juz byly haselka do drymcia ze ma niewklejac ss bo go huncic beda i inne smuty byly na niego jechali ludzie a kolo nic nikomu nierobi niepodoba sie nieogladaj tyle

co do menela to jako jedyny ma normalny powod zeby cos zlego na drymcia powiedziec i niewidze w tym nic zlego jakby mu pocisnal o to

i ostatnia kwestia do moczymordy te 10 dni pacca dla kogos kto ma go 1 raz w zyciu to naprawde wiele nawet dla mnie co przebieglem xxx godzin po pacclandach 10 dni ktore teraz bym mogl miec duzo by znaczyly (zawsze mozna 2 zminy plci zrobic jk)

mala dywersja aby "odlurowac" jedno wejscie i postanowilem po udanej akcji wyjsc up i jebnac se ss(wcale niemogly mnie 15x zajebac ale ch) niestety pare smokow mi ucieklo poza kadr no i of course potem im wszystkim sklepalem dupska
Honor rulez...
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem