Temat: Sny
Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2007, 23:27   #261
DRoN
Użytkownik Forum

DRoN's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz

Domyślny

@ Rethfing on Aldora
Wąska wyobraźnia i tyle

Ja we śnie latałem.
Ja we śnie wetknąłem sobie w ciało (w brzuch) 2 druciki, które podłączyłem do prądu i odleciałem "duszą" ze swojego ciała.
Ja we śnie widziałem swój pokój i siebie z perspektywy łóżka + sufitu, a potem zostałem wessany przez ścianę.
Ja we śnie oddycham pod wodą i w ogóle UMIEM PŁYWAĆ.
Ja we śnie chciałem przeskoczyć ulicę i rozbiłem się na szkole, która była za ulicą.

Uwierzysz, że nic z tych rzeczy nigdy nie przydarzyło mi się w RL?

Czyżby podświadomy strach przed nowymi doświadczeniami?
Polecam Ci, żebyś sobie powyobrażał różne rzeczy, a większa szansa, że się przyśnią.

@ Vansider
Jeżeli nic nie przyjmowałeś, to uwierzę tylko, jeśli ten sen trwał max 3h, a przed nim byłeś bardzo zapracowany przez cały dzień.

@ up
Ja polecam ładowanie czakramów, zabijanie siebie (i innych, ale tylko dla zabawy) w jakikolwiek sposób, przyjmowanie super substancji lub inne działania mające doprowadzić do śmierci lub zmiany w postrzeganiu świata.

@ down
No widocznie tak.

To mi to wytłumacz, bo Ty stwierdzasz, że ZAWSZE mam sny. Prawdopodobnie opierasz się na tym stwierdzeniu, bo wszędzie jest go pełno. Wiele osób to powtarza.

edit:
Cytuj:
Doświadczenia przeprowadzone na szczurach dowodzą, że zwierzęta pozbawione snu REM zdychały w ciągu kilku tygodni.
Z tego wynika, że można pozbawić się tej fazy snu, a co za tym idzie, marzeń sennych.

Ostatnio edytowany przez DRoN - 13-07-2007 o 00:10.
DRoN jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.