Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader
Moje wyczyny:
- Zablokowałem waszego uber kumpla żeby mógł łaskawie paść (co jak się później okazało nie było konieczne bo podobno wcale nie chciał dochodzić do wojny, w co mi ciężko uwierzyć)
- Uciekłem Bolterowi, Sorcererrowi i tej piczce Doomzorowi kiedy mieli mnie w idealnym trapie i się tak głupio stało że mnie sami z niego wypuścili
- Nigdy nikogo nie poprosiłem żeby za mnie levelował, jak to miało miejsce z Twoim charem, Sorcererą.
|
do 1 Mówiłeś ze sie wcale niechwalisz jak by ganiało cie na 150 lv 40 Ludzi to tez bym niemiał problemu bloknac cie jakim kolwiek charem przezywajacym 1 koljeke twojego demage wiec nieam sie czym chwali tym bardziej ze zaraz za toba byl Vateriel.
2. Idealny trap wiesz coto jest trap ? chyba nie zblokowalismy ci wejscie po schodach a zeby cie trapnac bysmy musieli miec z 5 osob wiecej wiec ogarnij coto jest trap.
3. Nieprosil mnie o levelowanie sam robilem sorca a to ze 3 razy nim wbijałem 45 lv bez problemow pozniej padajac swtwierdzilem ze dam chara osobie ktora wraca donas na titanie człowiek który gra Duzo lepiej niz ty i inni.
I tak jak seq powiedzial ten 1 jedyny atak na hillsach byl na ciebie bo niebylo kogo bic ^^ bo na ciebie uwagi niezwracamy a najbardziej rozsmieszyl mnie VIlum za bicie Callastusa all wasi rl padaja (Pomaga wam i niewiedzieliscie ze bedziemy go bic Imbecyle a moze inny gosc gral na tobie ader bo pytal sie czemu go bijemy :<) .
Gdybysmy dorwali cie wczesniej padl bys jak kaczka byłes za blisko hillsow bo zaczelismy cie bic przy schodach.
Sracie na Tibie czy zmieniacie serwer? .