Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2007, 02:17   #246
^Trial^
Użytkownik Forum

^Trial^'s Avatar

Data dołączenia: 05 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Prepok Pokaż post
Jak bys palo gral Sorcem , to bys inaczej gadal >.>

Moim zdaniem , zwalili... mogli zostawic sorca, druida w spokoju , a zwiekszyc sile knight'ow i Pall'kow... Tak jak koledzy i kolezanki up powiedzieli ze sorc mial zawsze waste.... i teraz taki 200+ lvl , to .... zal? kolega grajac 79 ed wali tak samo z visa jak 225+ "zalezy od mlvla" ble ble ble? to co 220+ ma miec 300 magiczny? Moim zdaniem ten update jest najgorszym Update jaki moze byc...

Btw. Gram palkiem i knightem sorcem tez.... wiec wiem jak pokrzywdzeni sa Magiczne Profesje... a jeszcze jedno... Kolega ktory przyjechal do mnie na pare dni z daleka , wlogowal sie odrazu po update owym 79 ed , poszedl zabic draga i powiedzial wszystko jest o.k ale zobaczyl 40 ek ze ktory wali non stop 150-200+ to mu szczeka odbadla i sie w*****l , ja go rozumiem... Tez jestem tym zbulwersowany.... Najlepsza Tibia byla , gdy nie bylo zadnych "Rozdzek" Fast mana leciala itp... Teraz to TIBIA TO OTS ,A NIE :/

Aaa... nie jestem jakis pro evul gammerem.. mam swoj swiat... Gram w Tibie dla przyjemnosci... Prosze nie wyjezdzac z komentarzami typu "A srala bana palek i knight rox..." szczerze? jak byscie grali sorcem , druidem inaczej byscie gadali >.>

Your's Prepo~

Good night.

powinni to oni to dostosowac sile sorca do knightow,palow to moze nie bylo by czegos takiego jak 200lvl w 9 miechow :/
^Trial^ jest offline