Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2007, 11:43   #38
Dark Brozyn
Użytkownik Forum

Dark Brozyn's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mistik Vannesa Pokaż post
Witam Fikołki,

Byłby ktoś na tyle miły by przedstawić aktualną sytuacje na serwerze. Właśnie planuje trochę pograć na tym serwerze jednakże nie wiem, czego się spodziewać. Byłbym bardzo wdzięczny za opisanie gospodarki, PA, gildii panujących etc. Z góry serdeczne dzięki.

Gorąco pozdrawiam
Świat jest w porządku, ceny w miare niskie, na premmy acc area mało pk. Jak nikomu nie będziesz wchodzić w drogę, nikt Ci nie będzie wchodzić.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kaiobito Pokaż post
Pogadaj jeszcze troche a przyjedziesz do Bartoszyc i Ci skopie dupe xDDDDDDDD
Krejzolku uspokój się ;] ;] ;] Darz mi jakomś broni dwórencznom? Bije z aksa pliks.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pandorian technomancer Pokaż post
Pandoria to stracony serwer właśnie przez takich "dzieciaków" jak Smark Brożyn zamieszkały halmstad ( czytać "Cham stąd) Wicher "zwichrowany umysł" Galholt.

Oni i wielu im podobnych wg mnie lecza swoje kompleksy z "reala" poprzez bycie "kimś" w tej grze, a lepiej by wyszli na tym by zamiast czas spędzać przy Tibi zaczęli spędzać go przy książce ( jak tam Krzysiu wyniki w nauce ?? rodzice sie dowiedzą to ci klawiaturke i myszkę zabiorą).

Możesz zacząć tu grać, możesz nawet wbić lewel, ale przyjdzie kiedyś taki czas kiedy przyjdzie ktoś i powie "Paj or daj " i cały poświęcony czas uznasz wtedy za stracony.

Generalnie jeśli chcesz zacząć przygodę z Tibia OMIJAJ SERWER PANDORIA SZEROKIM LUKIEM"
Ja tu grałem, przestałem i jedyne po co wracam to zabijać white/red skulle które nie pozwalają grać niskim lewelom

@ Wald Kerius

wg mnie określenie kogoś "frajer" jest obraźliwe... wiec zastosuj swoja rade do Darka Brozyna, no chyba ze sa równi i równiejsi :d w takim razie "lick, lick tylko uważaj by sie nie pobrudzić"
Crying a river? I nie bój się, moi rodzice są zadowoleni z tego że zdałem maturę.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek112 Pokaż post
mam pytanie gdzie jest miejsce z demonami szkieletorami tylko tak żeby tam dojść bez gigantów i gs i deold widoł
21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz
Dark Brozyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem