Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2007, 11:58   #39
Dark Brozyn
Użytkownik Forum

Dark Brozyn's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reg Pokaż post
@Mistik Vannesa

Przedstawie Ci sytuację na Padnorii na moim przykładzie. Od razu po wyjściu z rooku
natknąłem się na rozmowę z jakimś h lvl z jakimś noobem, który rzuca teks "Połóż przede mną vampirkę, bo nie wieżę czy ją masz. No i od razu złe wrażenie na początek. Potem jest spoko, czasem można się tylko natknąć na typów co expią z monkiem na rotach, ale to szczegół. Tak po wbiciu 15 lvl, moje zdanie o Pandorii zaczęła się zmieniać na coraz lepsze. Nie spotykałem PK, ludzie byli w porządku, chyba tylko 2 razy byłem wyrzucony z expa. No ale gdy wbiłem 45 lvl i robiłem sobie runki, wpadł niejaki Gonzalez de'Brava, i ładuje we mnie SD z boltem. Po ucieczce do PZ, spytałem o co mu chodzi a on do mnie bez pardonu "Dawaj buty". Myślałem, że mam szczęście bo całe eq miałem shitowate, i że on da mi spokój, ale myliłem się. Powiedział, że mam czas do jutra aby zapłacić mu 20k bo inaczej padnę. Po tym wydarzeniu dałem sobie spokój z Pandorią, bo nie mam zamiaru płacić za free (Jestem pewien na 100%, że nic złego nie zrobiłem), i grać z przeczuciem, że zaraz ktoś wpadnie i wpakuje we mnie SD. Wniosek z tego taki, że jak nie masz pleców, to nie masz czego szukać na Pandorii.
Nawet jeśli tak było to wystarczy troszkę pomyśleć... Powiedzmy taki Gonz, nie wiem czemu tak sie bawi w PA ale ok, mogłeś zdjąć całe eq i wyjść z dp i dać się zabić. I znowu wyjść z temple, nie atakować i pytać czy jesteś dalej hunted. Wątpie żeby drugiego unjusta zrobił. Wątpie czy pierwszy raz by Cię zabił bo sam tak kiedyś robiłem Tylko postraszyć.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek112 Pokaż post
mam pytanie gdzie jest miejsce z demonami szkieletorami tylko tak żeby tam dojść bez gigantów i gs i deold widoł
21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz
Dark Brozyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem