Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Efax
Nie rozumiales najwidoczniej mnie i na dodatek masz podobne podejscie co Xaem . Czlowieku huntowanie to czesc tej gry,nie bronie tutej Vu ani innych osob co to robią, poprostu uwazam nie, ze nie mozna laczyc huntowania etc. z wyzywaniem ludzi, wjezdzaniem na ich rodzine, wyzywaniem. Tu chodzi o podstawowe zasady... Gosc ktory ma rodzine, dzieci, wlasna firme zachowuje sie jak dziecko, totalny kretyn, ktoremu brak podstawowowych zasad i kultury. Rozumiem , że dla niektorych ta gra to wszystko co mają w zyciu ale wydaje mi sie, ze powinni dac na luuz, ochlonac i patrzec na ta gre troche z innej perspektywy
|
Przepraszam Efax! Wiem, ze nie wszyscy wiesniacy sa be. Ci z twojej gminy sa calkiem sympatyczni. Nie bierz tego do siebie. Przeprowadz sie i za lat kilka mieszkajac w miescie stracisz ten akcent i przestaniesz zaciagac. Poprosisz kogos milego zeby ci pokazal jak obslugiwac spluczke i co to papier toaletowy, zatracisz brzydki zapach i bedziesz z miasta. Co bedzie widac, slychac i czuc.
Natomiast wiesniacy z olecka sa mniej mili. Don snikers twierdzi ze dymam wlasne dziecko. Moze kiedys bedziesz ojcem wtedy zrozumiesz. Proponowalbym jednak rozmnazanie kontrolowane lub tez popros o pomoc znajomego czy sprobuj w banku spermy, technika poszla tak do przodu, ze nie powinno byc niespodzianek. Wychowasz jak swoje nie ryzykujac, ze urodzi sie cos genetycznie obciazonego.