Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaemus Serigimox
Przepraszam Efax! Wiem, ze nie wszyscy wiesniacy sa be. Ci z twojej gminy sa calkiem sympatyczni. Nie bierz tego do siebie. Przeprowadz sie i za lat kilka mieszkajac w miescie stracisz ten akcent i przestaniesz zaciagac. Poprosisz kogos milego zeby ci pokazal jak obslugiwac spluczke i co to papier toaletowy, zatracisz brzydki zapach i bedziesz z miasta. Co bedzie widac, slychac i czuc.
Natomiast wiesniacy z olecka sa mniej mili. Don snikers twierdzi ze dymam wlasne dziecko. Moze kiedys bedziesz ojcem wtedy zrozumiesz. Proponowalbym jednak rozmnazanie kontrolowane lub tez popros o pomoc znajomego czy sprobuj w banku spermy, technika poszla tak do przodu, ze nie powinno byc niespodzianek. Wychowasz jak swoje nie ryzykujac, ze urodzi sie cos genetycznie obciazonego.
|
Trafiles , moja rodzina pochodzi ze wsi, moj rodzinny dom tam sie znajduje i tylko dlatego uwazasz mnie za gorszego? A skoro on mowi, cos takiego to dlaczego znizasz sie do tego typu zagrywek? Po co wypisujesz jakies idiotyczne historyjki na forum? Az tak Ci zalezy na tej grze? To zamiast rozpisywac sie na forum zacznij dzialac...
Btw. Są dwa rodzaje "wiesniakow"
1. Ci co mieszkaja na wsi (to jest wedlug Ciebie) - naleze do nich
2. Ci co zachowuja sie jak skonczeni kretyni i brak im podstawowych zasad - nalezysz do nich.