Co do projektu, to program nie jest ograniczony tylko kucza gdyż nie chce mu się wprowadzać dość prostych rozwiązań które pomogłyby GO pozbyć się tytułu klonu Tibii, chociaż część pomysłów ja użyje w swoim projekcie RPG, gdyż nie jest je ta trudno zrobić, ale nie w pierwszej wersji bo na to czasu nie będę mieć
Gra przyjemna nastawiona na expienei i nie naturalne wypadanie przedmiotów z potworów, to typowe błędy twórców gier, których nie ma w niektórych projektach jak moim DS:E, np. z cyklopa bez żadnej broni nie wypadnie np ogromny miecz czy coś w tym stylu a w GO jest to zaiście bardzo prawdopodobne.
Co do PACC'a to wg mnie jest to bezsens bo na razie Kucza nawet nie ma serwera aby postawić na nim GO, a na swoim kompie i łączu daleko nie pojedzie.. Więc.. Po co płacić jak można korzystać z całkowicie darmowej konkurencji np. DS:E.
Program do Multimedia Fusion 2
http://clickteam.com <- strona autora. Do dupy są ci którzy nic nie potrafią zrobić i ci którzy myślą, że coś czego nie znają jest gorsze od tego co chcą się nauczyć Rebell.
Co do projektu możliwe, że nie wypali, ale również możliwe, że odniesie sukces, chociaz ma 1 przewagę nad moim DS:E na podstawie którego wytknąłem podstawowe błędy Kuczy. Kuc robi MMOHnS, a ja robię chwilowo cRPG w którym będzie singleplayer wyłącznie (na razie) a aktualizacje co jakiś czas będą wychodzić (system podobny do Ultimy Online). Chociaż każdy wybierze co dla niego jest lepsze..
A co do daty wydania, kucza chciał dorównać swojej konkurencji (DS:E i R:GR) i wydać pod koniec wakacji, a czy wyda.. Jego decyzja..