Cytuj:
Ja?Zapracowany?Przyjmowałem coś?Sen tylko 3h?Człowieku,rozśmieszasz mnie
|
Szczur pozbawiony fazy REM w czasie snu zdychał po kilku tygodniach.
Jeżeli nie jest tak jak to opisałem, to wątpie że z Ciebie taki extremalny
przypadek, co śpi bez snów.
Nie chce się z Tobą kłócić.
Pewnie nigdy nie zdarzyło Ci się tak, że po obudzeniu myślałem, że nie miałeś żadnego snu, a wciągu dnia jakiś Ci się przypomniał.
Cytuj:
Kiedyś we śnie skakałem z kumplem z balkonów bo nie chciało nam się po schodach schodzić. To może raczej jest spowodowane tym, że w życiu staram się być ostrożnym no i jestem też realistą. Może to jest powód mniejszej ilości popapranych snów
|
Trochę ironią mi to zalatuje...
Ale odszczekam

Więc tak, też jestem raczej realistą i jestem ostrożny. To, że mam lęk wysokości (może inaczej "lęk naprawdę dużych wysokości") często boję się latać w snach zbyt wysoko, a już napewno boję się skakać z wysokich budynków.
Jednak dzięki LD mam szansę się z tym oswoić i skorzystam z tego dobrodziejstwa (udało mi się już pokonać lęk przed dużymi ilościami wody wokół mnie - chodzi mi o to, że jestem np. na wyspie i 99% krajobrazu stanowi ocean, który mnie wciąga. Kiedyś to był straszny koszmar

).
Według mnie - koleżanka Cię lubi (niekoniecznie coś więcej) i miała dosyć jasny sen.
Sam wiem co to znaczy widzieć kolory naprawdę kolorowe i czuć powietrze tak, jakbym miał same receptory dotyku zamiast skóry.
Cytuj:
O TO WŁAŚNIE CHODZI, ŻE SIĘ SNÓW NIE PAMIĘTA
|
I naprawdę bardzo fajne to uczucie, kiedy myślę nad ranem " ojebane, znowu 0 snów", a za 15 minut kończę zapisywać 4 sen z nocy.
Cytuj:
Raz miałem taki śmieszny sen,że bałem się zejść z krzesła bo kapeć leżał na podłodze
|
Raz miałem taki sen (nie wiem czy kogoś zdaniem będzie śmieszny), że zaczęli się do mnie rzucać jakieś dresy, to ja zaraz do nich wyskoczyłem i chciałem im nakopać. Odwracam się do kolegów, a oni siedzą w wielkiej łódce i mówią "nie wygłupiaj się, zaraz powódź będzie".