Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2007, 23:36   #58
quiqqly
Użytkownik Forum

quiqqly's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Rubera
quiqqly ma numer GG 2877239
Domyślny

Wczoraj sobie pograłem.
Dzisiaj sobie pograłem.
Ogólnie fajnie jest bo w końcu mam 36 lvl i nowy, zajebisty czar "Mass Healing". Być może, jutro będziemy z gilidią szli na Hydry to porobię jakieś foty i powbijam parę (?) lvli.

Wczoraj poszedłem przed swoim wyjściem na miasto, na tomby. Wbiłem jakieś 70% lvla. Się tutaj w*****łem bo akurat przed tym jak miałem wychodzić z tomba było czyszczenie podłogi i loot ważący około 5k oz mi po prostu przepadł. W*****łem się ostro, ale posiedziałem jeszcze pół godziny i się zwróciło. Jak wróciłem poszedłem na chwilę na resp 5 dragów w Ankh razem z DSami. Po około 15 minutach zeszło mi 1,5bp IH i BP MFów. I tak się nie opłaciło a wbiłem 10% xP
Następnie już poszedłem na Larvy i tam spokojnie dobiłem resztkę lvla. Dzisiaj poszedłem i siedziałem tylko na tombie. Qmpel chciał gdzieś iść ale ja jakoś niespecjalnie chciałem się gdzieś wybierać.

W najbliższym czasie będę musiał iść jakieś Questy porobić m. inn. Paradox Tower, Crus Helmet, DTD, Draconia Quest i inne. Tak więc będzie co zwiedzać )

Tutaj jakiś skrinny.
Mało bo mało ale coś jest. Z Dragów foto nie robiłem bo zapomniałem włączyć UOSU ;/

Jakieś looty

Jutro będzie kolejna porcja, ale czekam tez na komenty
Pozdrawiam
quiqqly jest offline   Odpowiedz z Cytatem