Temat: Faq
Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2004, 20:43   #37
Spide
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 10 2004

Domyślny Następne pytania

A więc tak mam jeszcze pytania będą 3 chyba że mi się coś przypomni i zedytuje. A więc tak:

1. Jakie macie skille magiem (sword, axe, club fighting - napiszcie tylko skille broni którą walczycie). Jak zabijacie roztwormi i Dwarfy, czarami czy bronią białą. Czy skille magami nabijają się tak samo szybko jak Knightom i Palladynom? (np. Jak mam i maga i Palla i zabiłem obuma tyle samo potworów tą samą bronią i z tą samą obroną).

2. Czy jeśli zsummowany potwór zabije kogoś dostanę punkty exp? I czy podczas walki mojego zsumowanego potwora rosną mi skille broni? (np. czy jest możliwy trening broni przez bicie się z zsumowanym potworem mojego kolegi?).

3. Tu trochę poza tematem "magia" ale nie chciałem tworzyć osbnego posta.
Czy aby najlepiej trenować muszę mieć zaznaczony pełen atak czy mogę mieć zaznaczone pół atak pół obrona lub max. obrona (defens, chodzi o te znaczki w prawym górnym ekranu). I czy ma jakieś znaczenie co do trenowania jak dużo obrony mam na sobie (tarcze itp. itd.), czy nie bedzie lepszego treningu jeśli zdejmę to wszystko?

4. I jeszcze mi się jedna rzecz przypomniała gdy wchodze do depo mam tam taką małą skrytkę z napisem "depot". Czy muszę do niej wkładać rzeczy czy mogę także poza nią (czy mogę ją wyrzucić w od razu gdy klikam depo wkładać rzeczy, a nie Depo - Skrytka Depot - I tam.

Ostatnio edytowany przez Spide - 27-10-2004 o 14:36.
Spide jest offline