Ehh.. mowie ze rozumiem ale niemozna mowic o tej grze ze jest nudna jak sie w nia praktycznie niegralo ! to tak jakbys sie zalogowal w tibie i ja wylaczyl i mowil kazdemu ze to szajs.. a tibia jest taka popularna poniewaz ma takze male wymagania..i prosze mi niemowic ze ta gra jest nudna jak sie o niej nic niewie.. -.- rozumiem ze sie zrobilo.. z 30lvl? kazdy z nich pewnie zalogowal sie i 1 co zrobil to zaczal expic.. ja sie niedziwie ... wiekszosc graczy umie tylko expic i sie dziwia ze gry sa nudne.. nieumiem wytrzymac jak ktos powie ze zrobil 8 lvl i powie ze gra jest nudna.. rozumiem jak powie ze zrobil 8 lvl i MU sie gra znudzila.. a nie ze ogolnie jest nudna ! trudno to zrozumiec-.-??
Edit: niebede juz nikogo wyzywac ani nic.. to niepomoze jak pisalem tamte posty bylem wkurzony na wszystko.. wycofuje oskarzenia lecz jeszcze 1 rzecz.. jak ktos ma pisac ze ta gra jest nudna to niech lepiej wcale niepisze albo napisze ze JEMU sie znudzila , jeszcze raz przepraszam wszystkich.. bylem wkurzony i latwo bylo mnie wyprowadzic z równowagi..
Edit2: AA.. prosze mnie zrozumiec. tyle sie napisalem , troche pokopiowalem a tu paru uzytkowników wyjechalo mi ze ta gra nudna (mozna powiedziec ze to tak jakby mowili niewarta niczego..) .. czulem sie jakbym to WSZYSTKO zrobil na marne..
Edit3: ehh.. powiem cos ale niech tibijczycy sie nieobrazą.. ktos mowil ze tibia ma swoj urok...wiec gdyby kazdy mial dobrego kompa i duzo kasy to jak myslisz w co by grali? Wow/Guildwars.. zostalo by i tak duzo fanow tibii.. ale wiekszos cby od niej odeszla