Cytuj:
(...) pogrążył postacie magiczne (w tym mnie)
|
O tak, 39 msa? -.-
Cytuj:
Jeżeli CipSoft trąbi o balansacji niech ją zrobi, proszę bardzo, jednak mogli by zrobić prawdziwą balansację.
|
Nikt, a tym bardziej CipSoft nie powiedział, że skończył balansację.
Cytuj:
Jak widać CipSoft dobitnie pokazuje nam, że z każdym updatem popełnia coraz więcej błędów.
|
W Cipsofcie też pracują ludzie. Nie podoba się - nie graj.
Cytuj:
W tym roku większość tego co mieliśmy nam po prostu odebrano.
|
Szczególnie Tobie.
Cytuj:
ednak już na TS widać było jak CipSoft przesadził z balansacją (hity po 800 z gwiazdek).
|
To było ich "pierwsze podejście", na drugi dzień obrażenia zostały zmniejszony. No i chyba nie muszę mówić, że tak łatwo ich nie dostaniesz?
Cytuj:
te najważniejsze aktualizację z przeciągu 2 lat nie wyszły im zbyt dobrze.
|
Im baaardzo dobrze, gorzej graczom, choć zależy jak na to się patrzy.
Cytuj:
Wiąże się to z tym iż większość expowisk postaci magicznych zostało im zabrane.
|
A było dobrze, jak ja widziałem ms/ed na żółwiach albo cały d lair zapełniony visami?
Cytuj:
Jeżeli ktoś ma odmienne przemyślenia niech zachowa je dla siebie.
|
Tej, a myślałem, że to jest forum? : (
Cytuj:
Po prostu opisałem spojrzenie na życie sorca po updacie (bo głównie o niego mi chodzi) oraz na kolejne aktualizację tibii.
|
Mogłeś to zrobić w jakimś już istniejącym temacie. Nie ukrywam, że masz wybór.
@Xambler
Cytuj:
Żal mi ciebie. Jesteś żałosny, ciekawe jak byś się wypowiadał gdybyś grał ms/ed!? Jak znowu udupiął knighta będziesz beczał
|
Taa, może i jestem żałosny, ale przynajmniej nie zaśmiecam forum, k****, którym to już temat: "Bo muj kolega czeczero nie bije po tysionc z esde."
Druga sprawa, moj char ma 3 lata, grałem nim przed świetnością druidów/sorców, w czasie jej i teraz też. Nie wiem, co zrobią, ale i tak nie zmienię voca, bo mało mnie to obchodzi czy zrobie 5 mln, czy 100k expa.
Cytuj:
Zal.br // Jak 230 ms z 80 mlvl walil z wave po tyle samo co jakis 45 ms z 45 mlvl przed upem to wybacz ale jest różnica. Weź pod uwagę że power bolt=SD więc bp power boltów kosztuję 12k i masz 2000 strzałów, a za 12k kupisz 2bp SD i masz 40 strzałów.
|
A czy ty jesteś 230 msem? Wypowiadaj się za siebie, a nie za kogoś. To, że jakiś napalony kolo przed kompem zobaczył, że ma zredukowane hity i easy mode off, nie znaczy, że nie da się grać, ale lepiej obciążać forum, niż pójść expić, nie?
Widzę, że z tym swoim żalem masz jakiś problem - #we.care na ircu. : P