Temat: pacc,paladin
Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2007, 15:16   #5
Vinares
Użytkownik forum

Vinares's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retributioon
Świat: Aldora
Poziom: 126
Poziom mag.: 8
Vinares ma numer GG 6486478
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arcymag Pokaż post
od ch^ja tych tematów, no ale może jednak...

1. Jak długo zajmuje skilowanie paladinem od 10 do 70 skill [gdzieś był taki kalkulator, na stronie tego psejcośtam ;/]
2. czy skilowanie tak długo się opłaca? na czym skillować, bo teraz po up więcej się bije więc, zebym nie zabijał zbyt szybko.
3. zamierzam tak na 20 lvl aktywować pacc. Jakie powinienem mieć skille, zeby móc poexpić w jakimś dobrym miejscu na pacc area?
4. i na jakie to miejsce?
5. Jak to wygląda z tymi nowymi czarami? czy robienie takich rzeczy jak sniper arrow/bolt [sorry nie pamiętam dokładnie] ma sens? i czy można nimi później expić?
6. Od jakiego lvl i jakich skili można paladinem ''bić coś lepszego'' bez waste? coś lepszego zaczyna się od draga.
6. Czy team złożony z 2 paly ok 30 lvl i jeden siocher ok 35-40 lvl ma szanse na jakiś team hunt? wiem, że brak knighta :/

edit: ok, poprawione. thx.

50h? myślałem, że sporo więcej... thx
ad 1. 45h, 30m, 20s training.
ad 2. Oplaca sie skilowac nawet wiecej niech ktos postawi ci 2 monki i na zmiane red jeden walisz next etc.
ad 3. wbij 75 dista na 20 lvl aktywuj pacc dalej samo poleci
ad 4. na taki lvl strzaly larvy i scaraby lub niskie poziomy tomb od 40 lvl Vampy, do 60 next gsy dragi itp
ad 5. Ma sens mozna expic
ad 6. 40 lvl Vampy, 60 lvl GSy, 70 lvl Dragon Lair Edronn/Venore, 85 lvl Hero, 90~ DLe, Demony z blokerem + wszystko od 40 lvl
ad 7. Nie ma sensu sam lepiej zaexpisz jak chcesz kase idz na Guardy

Ostatnio edytowany przez Vinares - 14-07-2007 o 15:19.
Vinares jest offline   Odpowiedz z Cytatem