Witam wszystkich serdecznie
Po dluzszych namyslach (ktore trwaly juz od okolo kilku miesiecy) postanowilismy razem z przyjaciolmi z gildi, i nie tylko, zalozyc ten wlasnie temat. Zacznijmy od miejsca akcji czyli naszego servera a jest nim: Calmera. Wiem i ogladam temat glowny odnosnie tegoz swiata na tym forum, ale uznalismy iz jest on bardzo tloczny. Ponadto, o co mozna by sie po nas nie spodziewac, mamy bardzo wiele shot'ow do pzredstawienia, a co napewno mile zaskoczy, fotki moga dochodzi nawet codziennie
Maly regulaminek (oczywiscie jesli mozna)
Jesli chcesz skomentowac cos w tym temacie, dodac komentarz odnosnie jakiegos zdjecia, chetnie zapraszamy do udzielenia szerszej wypowiedzi - gdyz krotkie posty typu "gz" "fajne ssy" itp. sa niestety bardzo niesmaczne

Druga sprawa jest natomiast wzucanie ss'ow: tak wiec fotki wzucac beda nizej wymienione osoby:
Mario of calmera (Guild Master ajjee xD obecnie 75+ Ed)
Druid Kamil'os (Tak tak, robiacy uhy o poranku; obecnie 61+ Ed)
Szczyglo (Mimo lagow mamy tu takze 82+ Ms)
Miechu Warrior (Czyli Pan Mis; obecnie 92+ Ek jadacy po 100

)
Zgniatacz Komarow (Bzzzyknol juz 103+ kolejny Ek)
Kniffed Snake (Ja? Nie zabijam! No tak na koniec moja skromna osoba czyli 115+ Ek)
Adnotacja: Nie pomijam rowniez innych, choc moze mniej aktywnych czlonkow gildi, ktorzy chcieliby podrzucic tu jakis ss, zawsze sa mile widziane, pamietajcie
Życze milej zabawy przy ogladaniu screenow, beda naplywac jak mam nadzieje, czesto. Mysle, ze jesli temat sie przyjmie i rozkreci, dodamy na pierwszej stronie spis tresci (naprawde, ss'ow bedzie sporo) i inne rzeczy.
Na koniec chcialbym nadmienic iz w tym pierwszym poscie, screenow nie bedzie. Zostana dodane jeszcze dzis, a ten post pozostawiam sobie do edycji jako ze wiele przed nami. I nie plujcie sie prosze, o brak moich polskich fontow, czasem gdzies gubie literki ale chyba da sie mnie zrozumiec, prawda? ^^
Pozdrowienia