Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raymort
BTW:
Exam Passed
Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game.
|
nie musisz sie chwalic, zanim cie poznalem, wiedzialem juz ze istnieja dzieci-tutorzy ktorzy kupili odpowiedzi do testu na allegro
@domis
po przeczytaniu twojego posta postanowilem przejrzec jego temat:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez H.L
User owntibia, noob wyjebali go z 10 swiatów, 108 ek z celesty kupiony
Powodzenia bedzie ci potrzebne
Aha jakby ktos nie wiedzial to jest to verlian co wchodzil w dupe adminom, dostal tu bana na chyba 5 kont (do verliana 50 EK z 60/60 sie nie przyznajesz xd?)
Jeszcze pytanie
Uzywasz blackd czy skrakowanego ng ?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luthi
1. Jak chcesz sie nazywać pro to wpierw pogadaj np. z Elvenosem co to znaczy PG.
2. Te itemki są z hacka.
a1. nie zazdroszcze.
a2. pisze ku gwoli ścisłości o tym.
3. 108 celestian non pvp character kupiony, sam mi o tym pisałeś na gg, chwaląc się. yy...? 400 złotych bo byłeś "chory i nie miałes co robic"
4. Pozdrawiam i życzę powodzenia na Valorii
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kornio249
@Topic
I poco sie podniecasz czyms do czego nie doszles sam?
Zal poprostu..
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [BeW
Azberito]
@Ray
Wuahahaha kumpel cie wsypał!!
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flush
He, i po co mu gratulujecie? On używa bota a dokładniej Tibia bot NG.Ja to wiem Możecie mi nie wierzyć ale taka jest prawda.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallar
hehe sory men. poczytałem poczytałem.
cześć Verlian. Czternastolatku chodzący z kondomami w kieszeni, i cieszący się, bo prawie przeleciał jakąś Bogu ducha winną dziewczynkę ale 'się opamiętał'. Ich możesz okłamywać. Mnie nie, za długo z Tobą na ircu gadałem.
108 ek nie dość że kupiony, to share. Zaraz poszukam logów z MSNa. Owntibia user, masę ludzi ojebał, to jest ten jego 'łorld trejd'. Do tego ciągle leci na ng. Tak ja też opieprzam ludzi, kradne, używam botów, sharuje, i łamie tibia rules. Tylko się do tego przyznaje, a nie wykręcam, jak Ty; - )
http://img158.imageshack.us/img158/6...lianssaxh7.jpg
|
Cytuj:
Ty to Verlian, i sie nie wykręcaj. A msn Twoje miałem, i sam dobrze o tym wiesz. Przyznaj się człowieku po prostu. Co Ci daje robienie z siebie uczciwego gracza, jeśli wiesz, że nim nie jesteś?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flush
Dziecko, ja swoje wiem ^^ Więc mi tu nie pierdol i nie liż mu dupy, frajerze.
Gram na valori i wiem, że on używa Bota. A wy*******ać z forum to możesz ty bachorze
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Allorx
Na Securze jest koleś o nicku Modave - też uważajcie na niego bo mnie raz okradł.
Dla mnie tibia to forma rozrywki, ja się cieszę, że awansuję, wbijam skille, itp.
Gdyby mi to wszystko przyszło z łatwością to bym już dawno z nią skończył na zawsze, bo już próbowałem ale zawsze wracałem po kilku miesiącach.
Raczej wierzę oskarżycielom, bo mają dowody w postaci ss-a. Owszem, mogłyby być spreparowane, ale po co by było tracić czas.
A co do owntibia - ta strona jest stworzona dla lamusów i cienkich bolków, którzy nie umieją sami stworzyć albo zbindować keyloggera. Żal mi takich ludzi.
Lenie parszywe, tylko by brali, co się da. Dla mnie niczym się nie różnią od newbie "kradnących" katany pod depo. Dla mnie są wrednymi pijawami, które powinno się zwalczać. I tyle. Dziękuję za uwagę.
|
lolz
Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 14-07-2007 o 17:24.
|